1pcs 3D Skaidrus Šukos Silikono Dervos Pelėsių "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Amato Rankų darbo Kalėdinių Dovanų Priėmimo Epoksidinės Dervos Liejimo formos

€2.30

-20%

€2.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

1pcs 3D Skaidrus Šukos Silikono Dervos Pelėsių "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Amato Rankų darbo Kalėdinių Dovanų Priėmimo Epoksidinės Dervos Formų ❀ Medžiagos:Silikono.Silikono yra lankstus,atsparus,ašarojimas, patvarus, naudoti,lengva naudoti ir valyti ✺ Įpakavimas:1pcs/daug. ❆ Dydis:Kaip nuotraukose. ✭ Produkto Naudojimas:tinka projektus priėmimo, unikalus šukos pagal jūsų mėgstamiausia, ji gali būti puikus kristalų šukos, ar šukos su džiovintų gėlių,taip pat puikiai tinka namuose dekoracijos, gatavi produktai taip pat gali būti gera dovana mylėtojas, draugų ir šeimos. Mažas patarimas: Mano mielas drauge,jūs konow prasme šukos? Senovės Kinijoje, šukos atstovaujama meilė, Jei jums siųsti kam nors šukos reiškia, aš žaviuosi jumis, aš noriu likti su jumis visą gyvenimą ir pasenti kartu! ! ! Taigi,jei jūs mylite jį/ją,pasiimti jį!

❤ 1.Mes atsiųsime produktų 1-3 dienas nuo apmokėjimo confimed ( Bet jei prekės neturime sandėlyje

mes susisieksime su jumis pirmas ir siųsti prekių 1-6 dienomis. Pls būti maloniai suprasti. ) ;

❤ 2.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu 15-60 dienų daugelyje šalių ;

❤ 3.Urmu užsakymus ( daugiau negu 100USD. ) , mes galite nemokamai tvarka DHL .

Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Prekės Svoris 40g
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Savybės "PASIDARYK pats" Šukos

Panašūs produktai