Graži mergina, automobilių oro gaiviklis kvepalai, oro kondicionierius lizdo Kvepalai įrašą buldogas auto oro gaiviklis Automobilio interjero priedai

€2.18

-19%

€2.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Oro Gaiviklis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigaus Oro Gaiviklis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Oro Gaiviklis.

Pavadinimas: Graži mergina, automobilių oro gaiviklis, Medžiagos: dervos Svoris: 30g Dydis: 5cm Pakuotė: skaidrus maišelis P. S: A pak kvapnios medvilnės su 2 grūdai, mirkomi eterinis aliejus ir aromatas atitinkamai: vandenyno, citrina, kelnas, levandų ir persikų. Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą. Pirkimo Pastabos: 1. Nedidelių defektų rankų produktai negali būti naudojami kaip priežastis, dėl prekių grąžinimo. 2. Dydis ir svoris yra matuojamas rankiniu būdu su šiek tiek klaidų. 3. Priežastys, dėl fotografavimo priemonių, aplinkos ir monitoriai yra šiek tiek chromatines aberacijas, atsižvelgiant į fizinius objektus. Funkcijos: 1.Netoksiškas ir chemikalų ir ne daugiau dirbtinių kvapų, tipiškas automobilių gaiviklis. 2.Išvalyti oro automobilio viduje, išlaikyti oro švieži, mažinti kenksmingų dujų, iš oro. 3.Padaryti jums jaustis pradinę ekologinę aromato poveikis per kelias sekundes, jokios taršos ir didesnis saugumas. 5.Lengva įdiegti ir naudoti, nr. baterija reikia, mažas dydis, universalus tinka daugumai automobilių oro angos, nėra reikalingas priemones. 6.Ilgalaikis! Rinkinį sudaro aromatas trinkelėmis, kiekvienas gali trukti apie 15 dienų. Po eterinio aliejaus bėga, jūs galite padaryti, tada aromatas trinkelėmis savo, tiesiog įdėkite pagalvėlės į jūsų naudai eterinis aliejus.

Elemento Plotis 50mm
Elemento Tipas Oro Gaiviklis
Specialios Funkcijos Deodorization Automobilių Interjero Apdaila
Elemento Ilgio 50mm
Formos Kietas
Kvepalų CITRINA
Prekės Tomas 0.02
Prekės Svoris 30g
Tipas Plastikiniai+AlloyItem
Elemento Aukštis 40mm
Medžiagos Tipas Plastikiniai+Lydinio
Modelio Pavadinimas 000031

Panašūs produktai