Automobilių Oro Gaiviklis Kvapo Automobilio Stilius Oro Angos Kvepalai Parfum Prieskonis Auto Interjero Accessories Oro Gaiviklis Girl

€1.83

-35%

€2.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Oro Gaiviklis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigaus Oro Gaiviklis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Oro Gaiviklis.

Automobilių Oro Gaiviklis Kvapas Automobilyje Prieskonis Automobilių Parfum Automobilių Stilius Automatinis Oro Angos Kvepalų Kietas Automobilių Gaiviklis Mergaitėms Berniukai Funkcijos: 1.Netoksiškas ir chemikalų ir ne daugiau dirbtinių kvapų, tipiškas automobilių gaiviklis. 2.Išvalyti oro automobilio viduje, išlaikyti oro švieži, mažinti kenksmingų dujų, iš oro. Ne tik automobilių, bet taip pat ir vonios, miegamojo, pet namai ir daugiau 3 situacija.Pagamintas iš aukštos kokybės aviacinio aliuminio lydinio, tvirtas ir patvarus, jis sukurtas taip, kad paskutinis metų naudojimo. 4.Unikalus reguliavimo mechanizmas, galite pasukti kvepalų prietaiso kontroliuoti apimančius lakumo norma; Ji atveria labiausiai, kai žymiklis yra per vidurį skalės 5.Lengva įdiegti ir naudoti, nr. baterija reikia, mados dizainas, mažas dydis, universalus tinka daugumai automobilių oro angos, nėra reikalingas priemones. 6.Pakuotėje yra 1 vnt aromatas stick. Po eterinio aliejaus bėga, jūs galite padaryti, tada aromatas trinkelėmis savo, tiesiog įdėkite pagalvėlės į jūsų naudai eterinis aliejus. Pastaba: Laikyti aromatas trinkelėmis nuo sėdynės ar kitų objektų; Laikykite jį atokiau nuo vaikų. Specifikacija: Tipas: Automobilių Oro Kondicionieriai Kvepalų Medžiaga: Aviacijos aliuminio lydinio Prekės Spalva: kaip nuotraukoje Kvepalų Tipas: kaip pic parodyti Kvepalų Ilgalaikis Laikas: 2-6 mėnesių Pakuotė: 1*Automobilių Oro Kondicionieriai Kvepalų su Clip 1*Kietų Kvepalų Stick ( Random kvapo ) Pastaba: Jei jūs norite nusipirkti kvepalų stick, prašome pasirinkti 5 vnt kvepalų lazdos variantas. Ir mes atsiųsime jums 5 skirtingų kvepalų lazdos. Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Funkcija 8 automobilių gaiviklis
3 funkcija Lengva įdiegti ir naudoti
Specialios Funkcijos automobilių Oro Kondicionavimo Įrašą
Medžiagos Tipas Plastikiniai+Lydinio
Funkcija 14 automobilių difuzorius
Funkcija 1 Išvalyti oro automobilio viduje, išlaikyti oro švieži
Funkcija 6 Kvapiųjų medžiagų automobilyje
Funkcija 9 prieskonis automobilių
Elemento Plotis 0mm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Oro Gaiviklis
Automobilių Ir Motociklų Remontas Interjero Priedai
Elemento Aukštis 0mm
Funkcija 12 Automobilių Kvepalų
Funkcija 7 Automobilių kvepalai
Funkcija Netoksiškas ir chemikalų
2 funkcija Pagamintas iš aukštos kokybės aviacinio aliuminio lydinio
Prekės Pavadinimas tancredy
Prekės Tomas Automobilių Oro Angos Gaiviklis
Funkcija 5 oro gaiviklis į automobilį
Funkcija 13 Automobilio Kvapas
Prekės Svoris 40g
4 funkcija Automobilių Oro Gaiviklis
Stick Kietas Klijuoti
Elemento Ilgio 0mm
Modelio Pavadinimas Automobilių Oro Angos Kvepalai
Funkcija 11 Automobilių aksesuarų mergaitėms
Funkcija 10 kvapas automobilyje
Formos Kietas
Tipas Automobilių Oro Gaiviklis

Panašūs produktai