UŽ Nikon Fotografijos Objektyvas Apyrankės Rankogaliai Objektyvas Juosta Stop Zoom Slinkti Spalvinga silikono 49mm 52mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm

€0.94

-18%

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Foto Studija Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Foto Studija Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Fotografijos, fotografija nikon, silikonas spalva.

Padeda išvengti zoom slinkti, Objektyvas Juosta su lengvatą už "Nikon" iš Meking yra paprastas silikono gumos juosta specialiai sukurta siekiant sustabdyti nepageidaujamą objektyvas judėjimo atsiradimui. Dydžio, kad tilptų dauguma DSLR priartinimo lęšiai, ši juosta bus ruožas, virš priartinimo žiedai, kurių skersmuo 49mm 52mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm ir 82mm siekiant apsaugoti objektyvą nuo judančių pagal savo svorį, kai kampu, aukštyn arba žemyn. Kai nenaudojamas, kad juosta gali būti saugomi per savo objektyvą ir taip pat gali būti naudojama siekiant užtikrinti didesnį sukibimą pašalinti įstrigusį arba įstrigo filtrus prieš savo objektyvą.

Prekės savybės:

Skirtos, kad tilptų dauguma DSLR objektyvai su vaizdo žiedai, kurių skersmuo 49mm 52mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm 82mm

Pagamintas iš silikono gumos, juostos siūlo saugų, aptemptas tinka ant objektyvo, kad išvengti nepageidaujamų zoom slinkti.

Naudoti, grupės turėtų būti užtikrinta iš dalies per transfokavimo žiedą ir iš dalies per nesisukantis dalis objektyvas, siekiant užtikrinti norimą padėtį.

Grupė taip pat gali būti naudojami siekiant padėti pašalinti įstrigusį arba įstrigo filtrai ant priekinio objektyvo.

Įtraukta:

1 x objektyvo juostos Nikion

Prekės Pavadinimas Meking
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Objektyvo Juosta Stop Zoom Slinkti

Panašūs produktai