1/4 Colio ir 3/8" Konverteris Srieginių Varžtų Adapteris tvirtinimo Nustatyti Fotoaparato/ Trikojis/ Monopodzie/ Ballhead/ Šviesos Stendas/ Peties Įrenginys

€1.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Foto Studija Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Foto Studija Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Varžtas adapteris, pečių įrenginys, Šviesos Stendas.

Produkto aprašymas 1/ 4 colių, 3/ 8 colio vyrų sriegių sriegimo adapteris Tai yra tarptautinis standartas, tikslumo padarė 1/4"3 / 8" Vyrų Vyrų Sriegių Sriegimo Adapteris. Maksimalus ilgis 20 mm, o didžiausias plotis-16 mm, Pagamintas iš metalo ir sidabro padengtą paviršių. Standartinis trikojo tvirtinimo sriegiu. Tinka prijungti ir konvertuoti savo dslr konfigūracijas iš 3/8" moterų skyle 1/4" vyrų sriegis.. Labai tvirtas ir patvarus. Praktiškas naudoti. 1/ 4 colių 1/ 4 colių Vyrų Sriegių Sriegimo Adapteris Tai yra tarptautinis standartas, tikslumo padarė 1/4" 1/4" Vyrų 1/4" Vyrų Sriegių Sriegimo Adapteris. Maksimalus ilgis 20 mm, o didžiausias plotis-16 mm, pagamintas iš metalo ir sidabro padengtą paviršių. Standartinis trikojo tvirtinimo sriegiu. Tinka prijungti įvairius 1/4 varžtų skyles savo dslr konfigūracijų. Labai kieta ir patvari, praktiška naudoti 1/4" moterų 3/8" moterų prisukite adapterį Medžiaga: Aliuminio lydinys Adapteris Dydis (skersmuo x Ilgis): 15.5 mm x 28mm Svoris: 8g (kiekvienas) iš Vienos pusės: 1/4" vidinis sriegis, kita pusė: 3/8" sriegiu 1/4 colių moteris 3/8 colių vyrų varžtas adapterio Sriegis adapteris su vidiniu 1/4" sriegio vyrų 3/8" sriegiu, pagaminti iš metalo, tvirtas ir patvarus, suderinama su objektyvo veidrodinis mygtuką vadovai Sunmns mikropluošto valymo šluostės Dydis: 6 x 7 colių (15 cm x 18 cm)

Prekės Pavadinimas WINOTAR
Modelio Numeris 1/4" Varžtų
Pakuotė Taip

Panašūs produktai