3-color sankabos Apledėjimo, Vamzdynų NozzlesTipsSugar amatų, Konditerijos Dekoro Kepimo Įrankių Rinkiniai, Konditerijos įranga, tortas dekoravimo įrankiai

€0.71

-47%

€1.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas: Šis tortas dekoravimo patarimų įtraukti didelių ir mažų, apvalių patarimai, chrizantemų patarimai, rožių patarimai, flouncing ir kt. Lengvos formos lengva naudoti ir lengva valyti. Ne lengvai deformuojasi. Pradėti savo pusryčius su meile. Stilingas ir klasikinės išvaizdos, mažas ir išskirtinį. Platų naudojimo: pyragas, duonos, dėklas kilimėliai, šalis, viešbučių, ir kt. Tegul jūsų vaizduotė zdziczeć su šiuo apledėjimo antgalius papuošti jūsų pyragai ir slapukus. Specifikacija: Medžiaga: Plastikas Dydis: Antgalio skersmuo apie 1.46 colių,about3.7cm Svoris:80g Pakuotė: 7pcs/Set Pyragas Apdaila "PASIDARYK pats" Įrankis Antgalis Patarimas 1 vnt 3-spalvos jungtis(ne įskaitant maišą ir antgaliai Funkcijų: Puikiai tinka dekoravimo taurės pyragas, sausainis, kepimo, konditerijos ir kt. Tuščiaviduriai iš projektavimas,jis yra patogus jums daryti mielas vamzdynai. Kad jūsų pyragas apdaila patirtis lengviau su šis punktas. Sviesto kremas turėtų stiprumas gali ne pernelyg minkštas arba bud grius. Mėgautis savo pirkinių laiko ir turėti gerą dieną.

Features1 maisto kokybės nerūdijančio plieno saugus
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Features2 3-spalvos jungtis
Modelio Numeris Antgalis
Funkcija Eco-Friendly
Features4 Puikus įrankių papuošti visas savo desertai, pyragai, keksiukai, sausainiai
Parama Aklas nuleisti laivybos ir CSV & Didmeninė Daugiau
Features3 lengva naudoti

Panašūs produktai