HOCO Universalus 5V2.4A USB Įkroviklis Adapteris Įkrovimo Kabelis Sienos Kelionės Įkroviklis ES Žvakės Portable "iPhone" X "Samsung" Xiaomi

€3.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Krovikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Ryšio Telefonų Krovikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, USB Įkroviklis Adapteris, įkroviklio adapteris, usb įkroviklis.

1. Įėjimas: AC100-240V 50/60Hz; 2. Galia: DC5.0V 2.4 MAX; 3. EU Plug; 4.PC liepsną medžiaga, tvirtas ir patvarus; 5. Kelių apsaugos apylinkės įskaitant nuo viršsrovių ir viršįtampio apsauga; 6. Svoris: 29g,78mm*35mm*23 mm. Prašome atidžiai rinkitės. Tik Įkroviklis - mes atsiųsime tik pakrovėjas, be jokių laidų. Su Micro-USB kabelis - mes atsiųsime įkroviklio su Mikro-USB " kabelį. Su "Apple ""iphone kabelis - mes atsiųsime kroviklis su "Apple ""iphone" laidą. Atkreipkite dėmesį, kad šis įkroviklis nepalaiko bet greitai įkrauti technologijas. Mes negalime garantuoti teisingą ekranas duomenis, naudojant prietaisus, kurie palaiko bet greitai įkrovimo technologiją (pavyzdžiui, QC2.0/3.0, AFC, Siurblys Exp. ir tt), jei jūsų prietaisas palaiko vieną iš pirmiau minėtų technologijų, prašome nusipirkti įkroviklį, kad palaiko vieną iš aukščiau technologijas.

Įėjimas 100-240 V/0.2 A
Kištuko Standartus ES ( Europos )
3 variantas Žaibo kabelis
Tipas Kelionės
Modelio Numeris C22A
2 variantas Įkroviklio su Mikro-USB kabelis
Prekės Pavadinimas HOCO
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
Funkcija Nepalaiko greitai įkrauti technologijos
Spalva Balta/Juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Kokybės Sertifikavimo FCC
1 variantas Tik Įkroviklis
Maks. Išėjimo Galia 5W
GaN No
Išvesties Sąsaja Žaibas

Panašūs produktai