USB Įkroviklis 3 Uostus ES 3A Nešiojamų Mobiliųjų Telefonų Krovikliai Kelionės "iPhone", "ipad", "Samsung" Xiaomi "Huawei" Siena Çkroviklio

€1.65

-4%

€1.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Krovikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Ryšio Telefonų Krovikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliųjų Telefonų Krovikliai.

VUMPACH ES Kištukas 3 Prievadų USB Įkroviklį su Laidu 5V 3A Sienos Adapteris Mobilaus Telefono

Už "iPhone", "iPad", "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi

1. įvesties įtampos diapazonas: AC 110-240V. 2. įėjimo įtampa dažnis: 50-60Hz. 3. išėjimo įtampa: 5V 4. sąsajos išvesties galia: 3 USB sąsaja 5. išėjimo įtampos reguliavimas norma: + 5%. 6. nominali išėjimo srovė: 3000MA 7. Išėjimo Bangos & triukšmas: 100mVp-p. 8. darbo efektyvumo: 85-95%. 9. darbinė temperatūra: 0 ~+40 ° C 10. vėsinimo režime: gamtinės vėsinimo 100% brand new ir aukštos kokybės. 3 USB kištukas, už 3 prietaisus vienu metu. Idealiai tinka keliauti,namuose ar biure. Siūlo greitas, efektyvus apmokestinimo. Aukšto efektyvumo ir mažo energijos vartojimo. Apsaugos grandinė siekiant išvengti per didelė įkrova. Naudoti savo esamus USB įkrovimo/ sinchronizavimo kabelis, apmokestinimo. Kišenės dydžio, kompaktiškas, lengvas, patvarus, lengvai imtis bet kur. Tiesiog prijunkite jį į elektros lizdo ir už per tinkamą USB kabelį. Jį naudoti su bet kokiu USB prietaisu, tiesiog prijunkite USB kabelį prie savo prietaiso ir tada prie kroviklio modulis, lengva naudoti. Suderinamas su daugeliu USB įjungti įtaisai, įskaitant "Samsung", "Apple iphone, iPod, "Microsoft Zune", mobilųjį telefoną, PDA, skaitmeniniu fotoaparatu / kamera ir dar daugiau.

Tipas Kelionės
Prekės Pavadinimas vumpach
GaN No
Išvesties Sąsaja USB
Kilmės KN(Kilmės)
Įėjimas 100-240 V/0.9 A
Kokybės Sertifikavimo BMK
Maitinimo Šaltinis USB
Maks. Išėjimo Galia 18W

Panašūs produktai