1/4" 2 2 Padėtį Uosto AirTAC Oro Solenoido Vožtuvus 2V025-08 Pneumatinio Valdymo Vožtuvas , 12V 24V 110V, 220V

€2.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vožtuvas, Namų Tobulinimas, Pigūs Vožtuvas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, pneumatinės valdymo vožtuvas, Solenoidinis Vožtuvas, oro magnetinis ventilis.

Sveiki atvykę į Pasaulinės elektronikos didmeninės

Mes teikiame žemos kainos ir aukštos kokybė ir geriausias aptarnavimas.

100% Klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas

Atkreipkite dėmesį, kad mes esame Didmeninės prekybos produktus.

Jei jums reikia produktų dideliais kiekiais,

Susisiekite su mumis, derėtis! Bendradarbiavimo Laimingas!!

Perskaitykite Prieš Jums Pirkti

Dear Klientas,Mūsų Freeshipping yra "Pardavėjo Pristatymas Metodas",Sekimo numerį, bus kaip "11457891274"arba " UA718628210YP" ,tai sekimo numerį, tik gali būti stebimi, kol ji atvyks į oro uostą , ir neturi stebėjimo informaciją jūsų šalyje.Nereikia rinktis šį siuntimo būdą, jei jums nepatinka paprastu paštu.

Prašome pasirinkti, "China Post " Oro paštas", jei reikia tarptautinės sekimo numerį, kaip šis "RI254747030CN",Šis skaičius gali suteikti visą stebėjimo informaciją Prašome atkreipti dėmesį "Du 6 mm jungtis" nėra solenoidinis vožtuvas, tik dvi jungtys "Du 8 mm jungtis" nėra solenoidinis vožtuvas, tik dvi jungtys "DC 12V"Apima solenoidinis vožtuvas , nr. dvi jungtys "DC 24V"Yra solenoidinis vožtuvas , nr. dvi jungtys "AC 36V"Yra solenoidinis vožtuvas , ne dvi jungtys "AC 110V"Yra solenoidinis vožtuvas , nr. dvi jungtys "AC 220V"Yra solenoidinis vožtuvas , ne dvi jungtys "DC 12V jungtis 8mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, "DC 24V jungtis 8mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, "AC 36V jungtis 8mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, "AC 110V jungtis 8mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, "AC 220V jungtis 8mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, "DC 12V jungtis 6mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, "DC 24V jungtis 6mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, "AC 36V jungtis 6mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys "AC 110V jungtis 6mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, "AC 220V jungtis 6mm" Yra solenoidinis vožtuvas ir dvi jungtys, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku, ačiū!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Magnetinis Ventilis

Modelis: 2V025-08

Darbo Įtampa: AC 220V/110V AC/DC 36V/ DC 24V/ DC12V

Darbinė Terpė: Oras

Judesio Modelis: Vidinis Vadovas Tipas

Darbinis Slėgis: 0.15-0.8 MPa

Maks. Atsparumas Spaudimui: 1.2 MPa

Darbinė Temperatūra: 5-50 Celsijaus

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Matmenys: (mm)

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame Alipay,PayPal,Western Union arba Banko pavedimu (T/T čia.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

PRISTATYMAS:

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, kai counntries ir APO/FPO.

2. Visos prekės bus išsiųstos laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Straipsniai atvyks į 30-60 darbo dienų.

Atvykimo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 60 dienų.

3. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4. Prašome pasirinkti, Kinijoje Po Eilinių Smulkių Paketų, pavyzdžiui, laivybos būdas, jei jūs negalite laukti, kantriai į shippin metu mes paskelbėme.

5. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

6. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. todėl pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitinės pareiga buvo patirtos. Pavyzdžiui, Lazerinė Rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse. Todėl, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš perkant. Arba, mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

ATSILIEPIMŲ & SUSISIEKITE SU MUMIS:

1. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai 24 Valandas per Dieną, 7 Dienas per Savaitę.

Mes pasistengsime atsakyti jums per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymo per 24 valandas, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt!

Žiniasklaida oro
Galia Solenoido
Spaudimas Vidutinio Slėgio
Maitinimo Šaltinis AC
Uosto Dydis PT1/4
Struktūra Kontrolės
Modelio Numeris 2V025-08
Medžiaga LYDINYS
Temperatūra Media Vidutinės Temperatūros
Standartinius arba Nestandartinius Standartas

Panašūs produktai