Aliuminio Lydinio Vienas iš Būdų Kuro Ne Grįžti Patikrinti Vožtuvų Benzinas Dyzelinas Automobilių Automobilių Sraigtasparniai, Laivai, Motociklai

€0.74

-5%

€0.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vožtuvas, Namų Tobulinimas, Pigūs Vožtuvas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Vožtuvas.

Aliuminio Lydinio Vienas iš Būdų Kuro Ne Grįžti Patikrinti Vožtuvų Benzinas Dyzelinas Automobilių Automobilių Sraigtasparniai, Laivai, Motociklai

Savybės:

Jis tinka visų dydžių vienas iš būdų, vožtuvai,ne grįžti vožtuvus,atbulinius vožtuvus, naftos tiekimo vožtuvai, tepalo siurbliai, rankiniai siurbliai ir aliuminio sąnarių.

Jis tinka įvairaus dydžio naftos tiekimo sąnarių ir rankiniai siurbliai.

Terpė: Dyzeliniai degalai, benzinas / dujos, vanduo ir pan. (netinka metanolis, nes metanolis gamins skruzdžių rūgštis, kai elektrifikuotas, kuris ardo vidaus produkto ir sukelti produkto gedimo)

Taikymo sritis: tinka Peugeot, už Renault, Laivų, Sraigtasparnių, Laivų, Motociklų ir kitų kuro sistemos.

Privalumai: Dyzelinas vandeniui, benzinui atsparus ir senėjimo, atsparus vandeniui.

Techniniai duomenys:

Specifikacija: 6mm/0.24", 8mm/0.31", 10mm/0.39", 12mm/būti 0,47"

Medžiaga: aliuminio lydinys

Atidarymo slėgis: 0.2 bar

Darbinis slėgio diapazonas: 0.2-6 bar

Darbo temperatūra: nuo -30 ℃-130 ℃

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 1 x Patikrinkite Vožtuvo 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Basilico-pica.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo su originalia pakuote, jei įmanoma. Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt! Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Temperatūra Media Kita
Spaudimas Vidutinio Slėgio
NC arba NO Normaliai Atviras
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas alloet
Specifikacija
Galia Vadovas
Kilmės KN(Kilmės)
Struktūra Patikrinkite Vožtuvo
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris Patikrinkite Vožtuvo
Darbinis slėgio diapazonas
Žiniasklaida Aliejus
Uosto Dydis 6/8/10/12mm
Medžiaga
Pavaros Režimas Be Vadovo Ir Instrukcija
Atidarymo slėgis
Standartinius arba Nestandartinius Standartas
Darbo temperatūros diapazonas

Panašūs produktai