Kalėdinė Dekoracija Kaustytomis Geležies Žvakių Laikiklis Prabanga Metalo Ornamentais Namų Dekoro 2021 Naujųjų Metų Noel Kerst Dovana новогодние товары

€3.17

-46%

€5.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

Kalėdinė Dekoracija Kaustytomis Geležies Žvakių Laikiklis Prabanga Metalo Ornamentais Namų Dekoro 2021 Naujųjų Metų Noel Kerst Dovana новогодние товары

Produkto Aprašymas:

Savybės

Europos ir Amerikos stiliaus ir klasikinių namų stilius dizainas, unikalus tuščiaviduriai geležies amatų, rafinuotas ir elegantiškas, pridėti romantišką atmosferą jūsų namuose

Aukštos kokybės medžiagų: metalo, ketaus, 3D namas žvakidė, unikali išvaizda sukuria romantišką ir elegantišką atmosferą.

Struktūra: žvakių laikiklis, pagamintas iš metalo, ketaus ir turi unikalią erdvinę struktūrą. Kai žvakė dega, nesijaudinkite apie ašaras, degimo žvakė.

Saugus ir stabilus: žvakė taurė yra faktiškai stabilus, taigi nereikia nerimauti žvakė mažėja.

Romantiška atmosfera: Kai šviesos žvakės ant žvakidė naktį, jis atneš jums subtilus ir elegantiškas atmosfera, kad jūsų šeimoje, labiau individualizuotas.

Gražiai paruošta dovanos: Rasti idealią vestuvių dovaną jaunavedžiams ir persiųsti dovanų. Taikymo sritis: gimtadienio, vakarienė žvakių šviesoje, valgomasis, gyvenamasis kambarys, gyvenamasis kambarys, studijuoti kambarys ir baras apdaila.

Išskirtinį meistriškumą: derinys, galvanizavimo ir meistriškumo, originalus natūralus ir gyvas vaizdas, naudoti kaustytomis geležies gaminys, visos detalės gamybos, poliruoti išskirtinį

Gražios dovanos draugams ar šeimos

Medžiaga: Geležis Dydis: 18 x 16cm/7×6inch Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

Dėl gryno rankinis matavimas, dydis duomenys gali būti klaida 2-3cm. Dėl skirtingos apšvietimas ir ekrano efektus, gali šiek tiek spalvų skirtumas.

Pakuotė:

1 x Žibintų Žvakidė (ne žvakė)

dydis 18*16*10 cm
Modelio Numeris D-233
Spalva Daugiaspalvis
Rinkinys Tipas No
Lašas laivas Dropshipping,didmeninė prekyba,greitas pristatymas
Pristatymo Laikas Per 6 Dienas
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Medžiaga Geležies Menas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Produkto Tipas žvakių laikiklis
Formos Nereguliarus

Panašūs produktai