10VNT Žalia-Raudona-Balta Spalva Polimero Molis Kalėdų Saldainiai Cukranendrių Miniatiūros|Kalėdų Eglutė įrengimas|Kalėdų Šalies Prekių

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

Polimero Molis Kalėdų Saldainiai Cukranendrių Miniatiūros|Kalėdų Medžio Apdaila

1.gerai baigė ir nekenksmingas aplinkai.

2.10 VNT Maišyti Spalvas į vieną Ziplock krepšys

3.Dydis apie 20mmX50mm,skersmuo cukranendrių yra apie 5mm

******************************************************

Plačiai naudojamas NAMŲ Puošybai,Rodo "Windows", taip Pat Pasveikino Puošmenų Mėgėjams ir Namų "PASIDARYK pats" Meno Mėgėjams.

* Mes laivas tai smulkmenos, kurių bendra užsakymo vertė mažesnė nei 4USD Jt registruotu paštu,ji negali būti stebimi, kai jie iš Kinijos ir reikia šiek tiek daugiau laiko nei Registruotis paštu. Jei jūs turite ribotą laiką,prašome susisiekti su mumis arba pasirinkite registras paštu arba Vietoje, kai kurie derinti užsakymus.Tai labai svarbu tiek mums. dėkojame už jūsų supratimą iš anksto.*

*****************************************************

Mes Pardavimo Dervos Flatbacks ir Dervos Cabochons ir D. T. Y Miniatiūros daugelį metų ir Dėmesio, Namų D. I. Y Miniatiūros Rinkoje.mes turime savo sandėlyje, ir gamyklos gali suteikti dizaino ir mėginių vertinimo paslaugos.Sveiki atvykę klientai būna ir pirkti pas mus.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris LNCB14201810170002
Prekės Pavadinimas CINADRMS
Žymos Kalėdų Candy Cane,Kalėdų Eglutės Papuošalai,Kalėdų Pakabukai

Panašūs produktai