Anmor 3/12Pcs/Daug makiažas Šepečiai Nustatyti Profesinės Maišymo Šešėliai akių kontūro Antakių Ventiliatorius Teptukas Makiažo Pincel Maquiagem

€1.83

-40%

€3.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

Anmor 3-12Pcs Akių Makiažo Teptukų Rinkinys

Spalva: Juoda Naudojimas: Akių makiažas Svoris: Apie 0.08 kg Kiekis: 3/12Pcs šepetėliai Tinka: Makiažas pradedantiesiems ir grožio bloggers, ir kt. Šepečių medžiagos: Sintetinių plaukų, plastikinė rankena, aliuminio rėmelis

Pranešimas: Lenkimo Akių Kontūro Šepečiu. Neskaldytos!

Klientų Atsiliepimai

Produktas gavo daug teigiamų atsiliepimų iš mūsų klientams.

Pristatymas Patarimai

Paketas paprastai yra vežamas pagal ekonomikos laivybos metodą, pvz., SF Ekonomikos Oro Paštu, Yanwen Ekonomikos Oro Paštu, tai nemokamas pristatymas. Tačiau jis negali būti stebimi po to, kai jis paliko originalus šalyje! Jei jums reikia gauti greičiau, prašome skirti šiek tiek laivybos išlaidų ir pasirinkti registruota laivybos metodą, kaip Basilico-pica.lt standartinis pristatymas.

Jums Taip Pat Patiktų

Spustelėkite nuotrauką, kurią norite patikrinti daugiau informacijos.

Šiltas Patarimai:

1.Registruota laivybos metodai suteikia tarptautinė sekimo numerį tvarka. Pavyzdžiui, Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Specialios Eilutės-YW ir ePacket ir kt. 2.Neregistruotas laivybos metodai neturi tarptautinė sekimo numerį galima. Tai reiškia, kad tvarka pagal laivybos metodai negali būti stebima po to, kai jis palieka kilmės šalį. Neregistruotas Laivybos Metodas apima Cainiao Super Ekonomikai, Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, 4PX Singapore Post OM Pro, Correos Ekonomika, SF Ekonomikos Oro Paštu, SunYou Ekonomikos Oro Paštu, Yanwen Ekonomikos Air Mail, ir tt. 3.Paprastai ji trunka apie 30 dienų pristatyti užsakymą Neregistruotas pristatymas, bet tai tik maždaug laiko. 45-60 dienų įprastą pristatymo laiką. 4.Jei turite kokių nors klausimų, prašome neatidaryti ginčą, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai, mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Makiažas Brushe Stilius aukštos kokybės makiažas šepečiai
Plaukų Medžiaga Kokybės Sintetinių Plaukų
Kilmės KN(Kilmės)
Numeris 088041N0807N14
Makiažo Šepetėliai Elemento Tipas profesionalus makiažas šepečiai rinkinys
Modelio Numeris 0112-K
Teptuku Spalva Juoda, Juoda
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Vienetų skaičius Combo
Prekės Pavadinimas ANMOR
Naudojamas su eyeshadow, žymėjimo įrankis, makiažo, akių kontūro
Tinka Kasdienis makiažas, poreikius kelionės
Rėmelis Medžiaga Aliuminio
dydis 15.6-16.8 CM
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Kiekis 3-12 vnt./pakete

Panašūs produktai