2020 Kalėdų Ornamentu Karantino Papuošti Kalėdų medžio Kabo Pakabukas Kalėdų eglutės Kabantys Papuošalai Kalėdų Dekoracijos

€1.82

-39%

€2.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

2020 Kalėdų Ornamentu Santa Dėvėti Veido Kaukę Papuošti Kalėdų eglutė

Aprašymas:

TURI TURĖTI KALĖDŲ EGLUTĖS ORNAMENTU 2020 m. Tai viena-of-a-kind "europa 2020" Santa Claus Ornamentas yra įdomus ir juokingas būdas paminėti, 2020 m. - ir mes visi galime naudoti juoktis šių dienų! SANTA PLINTA NUDŽIUGINTI SAUGIAI: Santa nešioja kaukę ženklas šios pandemijos metu. Jo maišas pilnas šilčiausias straipsnių 2020 m.: tualetinio popieriaus, rankų dezinfekavimo priemonės, dezinfekavimo servetėles! PUIKI DOVANA ORNAMENTU KOLEKTORIAI: Duoti dovanų, kad ornamentas kolektoriai bus varžosi pridėti savo kolekcija – tai limited edition ornamentas yra puiki dovana mama, močiutė, gyvulių stuffer arba baltas dramblys! A ATMINTĮ ĮAMŽINTI METAI: Šis mielas kolekcionavimas gabalas paskatins diskusiją ir juoko jūsų šeimai ilgus metus kiekvieną kartą, kai jūs išpakuokite savo ornamentais papuošti medį. Santa Claus yra maždaug 4" x 4" x 1.3". Styginių spalva gali skirtis.

Pakuotė:

1/2/3/4/5*Kalėdų papuošalai

Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Navidad Kalėdų Papuošalai Karantino Kalėdų
Kalėdų langų dekoracijos Didmeninė
Modelio Numeris 2020 Kalėdų Ornamentu Santa Dėvėti Veido Kaukę Papuošti Kalėdų t
Santa Claus Kabinti Ornamentu Kalėdų Dekoratyviniai indai
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė

Panašūs produktai