Kalėdų Papuošalai Kamuolius Aukso Ažūrinės Figūrinių Blizgučiai China Kamuolys Šalis Kabo Dekoro Menkniekis Lašas Pakabukas Vaikas Naudai Kalėdos Namuose Dovana,Q

€3.41

-29%

€4.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

Kalėdų Papuošalai Kamuolius Aukso Ažūrinės Figūrinių Blizgučiai China Kamuolys Šalis Kabo Dekoro Menkniekis Lašas Pakabukas Vaikas Naudai Kalėdos Namuose Dovana

Naudokite šią gražus 3D Kalėdų eglutė Dekoras Kamuolys, kaip papuošimas arba pateikti savo draugų ir vaikų, kurie bus padaryti juos labai patinka ir nepamirštamas

Produkto savybės

medžiaga: geležies vielos

Dydis: Didelis kamuolys skersmuo: 6cm

Mažas rutulys skersmuo: 5cm

Įpakavimas: 6pcs

Naudojimas: namų puošybai, Kalėdų apdailos, durų ir langų dekoravimas, šventinis dekoravimas

pastaba:

1. Dėl skirtingos ryškumą kiekvieno kompiuterio monitorius ir fotografavimo vietos, nuotraukos ir produktai gali šiek tiek skirtis. Dėkojame už jūsų supratimą.

2. Produktas yra nekontroliuojamos vežimo metu. Jei jums gauti žalos prekes, kreipkitės į mus ir mes duosime jums sprendimą.

Apie mūsų parduotuvėse ir produktų

Kokybės Užtikrinimas: Esame įsipareigoję teikti geriausius produktus už pasaulio pirkėjų. Kiekvieno gaminio bus išbandyta per pirkimo ir laikymo.

Kaina, nuolaidos: Ou r produktai yra tiekiamos tiesiogiai iš gamyklos, ir nėra jokių tarpininkavimo agentūros. Jei norite, kad palaidi, prašome susisiekti su mumis dėl didmeninės kainos!

Profesionali pakuotė: Kad tilptų tolimojo tarptautinio vežimo, dauguma iš mūsų parduotuvės prekės bus vežamos su originalo langelyje. Tuo pačiu metu, siekiant sumažinti kainas, dauguma žaislai bus pakuojama be eksporto standartinės pakuotės.

Puikus aptarnavimas: Prašome palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

Jei produktas jums gauti pažeista arba neteisingai įvedė, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmas. Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. Mes ją išspręsti kuo greičiau ir rasti geriausią sprendimą.

Pasirinkti mus su pasitikėjimu, taip, kad jums bus ne apgailestauju jūsų pasirinkimas!

Modelio Numeris WD343
Paraiška 4 šaliai dekoro
Kilmės KN(Kilmės)
Paraiškos 5 Kalėdų eglutės papuošalus
Prekės Pavadinimas CL-Palaima
paraiškos 7 Kalėdų stiliaus darbastalio apdaila
Medžiaga geležies vielos
Programos 3 Akį traukiantis apdaila
paraiškos 8 Aukso Ažūrinės Figūrinių Blizgučiai China Kamuolys
paraiškos 6 Naujieji Metai apdaila
Paraiškos 2 Vaiko mėgstamus apdaila
Taikymas 1 kalėdų dekoracijos
produkto pavadinimas Kalėdų Eglutė 3D Dekoro Kamuoliai

Panašūs produktai