Epiliacija Care 30ml Automobilių Padangų Vaškas Paryškinimo Padangų Priežiūra Valymas Restauruoti Agentas Priežiūros Vaškas Agentas Automobilių Reikmenys TSLM1

€0.51

-37%

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vaškavimo Kempine, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Vaškavimo Kempine, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vaškavimo Kempine.

Aprašymas:

aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės!

Lengvai atkurti pirminį blizgesį automobilių padangų! Spręsti sunkiausia dėmės laikui bėgant, taip, kad automobilis atrodo tiesiog išstumti iš salono!

Žinant, kad ne visi ratai yra tos pačios, taigi tai juostelės ryškios spray gali būti saugiai naudojamas ant visų tipų. Nesvarbu, kokia medžiaga naudojama, puikus rezultatai yra neginčijamas. Jie yra lengva valyti, nereikia skalauti, ir jokių bėdų!

Jos daugiafunkcinis funkcija yra ekonomiškas to! Ji taip pat gali būti naudojamas valyti ir prižiūrėti visą automobilio interjero, kuris tikrai gali sutaupyti pinigų, bet brangių automobilių!

Pašalinti perteklių, nešvarumus: išlydyti purvo ir suodžių. Ji net gali atsispirti erozijos sniego ir druskos. Žiemą, sniego ir druskos bus sunaikinti išvaizda rato.

Atkurti padangų blizgesys: net veikiami kenksmingų elementų, ji gali sudaryti sunkiausias dėmes.

Anti-ultravioletinių danga: išvengti išblukimo, spalvos ir krekingo ir užkirsti kelią kenksmingų ultravioletinių spindulių. Be to, jis yra atsparus rūgštims ir remonto vidaus senėjimo.

Greita, paprasta ir sausas formulė: ne diržas, ne netvarka, o ne plaukite formulė.

Tinka visų padangų rūšių: iš aliuminio, chromo, kad balta siena padangos yra saugūs naudoti, o dar suteikti ultimate švara.

Universalūs: tinka bet kurių medžiagų, įskaitant audinio, drobės, odos, PVC, stiklo, vinilo, plastiko, gumos, metalo, medžio, gelio sluoksnį, fiberglass ir kt.

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Kiekis: 30 ml

Gaminio pakuotės: butelius

Naudojimas: purkšti

Pakuotė:

Pakuotė:

Blizga purškimo x 1

Prekės Pavadinimas JOSHNESE
Turinys 30 ml
Kilmės KN(Kilmės)
Gaminio pakuotės į butelius

Panašūs produktai