Automobilių Aksesuarai 30/50ML Automobilių Sunkvežimių Auto Ratų Padangų Blizgiklis Ekologiškesnių Padangų Valymo Agentas, Automobilių stilius Vaškavimo Kempine TSLM1

€0.59

-35%

€0.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vaškavimo Kempine, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Vaškavimo Kempine, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vaškavimo Kempine.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Lengvai atstato pradinį blizgesį automobilių ratlankiai! Įveikti net ir sunkiausias dėmes, kuri turėjo nustatyti, laikui bėgant, todėl automobilis atrodo kaip tik važiavo iš salono!

Ji žino, kad ne visi ratai yra panašūs, tai Padangų Blizgiklis yra saugus naudoti ant visų tipų. Nepriklausomai nuo medžiagos, puikūs rezultatai yra patikimas, valymo jų yra tikrai paprasta, ne-nuplaukite, nr. netvarka!

Jos universalios funkcija yra pliusas ir ekonominės! Ji taip pat gali būti naudojamas valyti visą jūsų automobilio interjero, absoliučiai pinigų taupymo jokių brangių automobilių plovimo, ir žinok!

PAŠALINA nereikalingus NEŠVARUMUS: lydymosi away purvą ir nešvarumus; netgi veikia kovoti su sniegu ir druska, kad sugadinti išvaizdą ratus žiemą.

ATKURTI TIRE SHINE: įmonė net ir sunkiausias dėmes, nustatė, iš poveikio, žalingų elementų.

ANTI-UV APSAUGINE DANGA: apsaugo nuo blukimo, spalva, ir krekingo nuo kenksmingų UV spindulių. Taip pat, rūgšties atsparumo ir remonto vidaus senėjimo.

GREITAS IR LENGVAS, SAUSAS liečiant FORMULĖ: Ne diržas ir jokių bėdų ir skalauti-nemokamai formulė.

TINKA VISŲ PADANGŲ TIPAI: saugus naudoti, iš aliuminio, kad "chrome" white-wall padangos, o dar suteikti galutinis švarus.

UNIVERSALUS: veikia ant bet kokios medžiagos, įskaitant audinio, drobės, apdailos oda, PVC, stiklo, vinilo, plastiko, gumos, metalo, medienos, gelio sluoksnį, fiberglass ir kt.

Techniniai duomenys:

Kiekis: 30/50ml

Gaminio pakuotės: butelius

Naudojimas: purkšti

Pakuotė:

Padangų Blizgiklis x 1

Kaip kartu užsakymus

Jei norite, kad skirtingų elementų kartu mano parduotuvėje .

Pasirinkite, ką norite , ir paspauskite mygtuką "į krepšelį", o ne "Pirkti dabar" .

Eiti į priekį į kitą elementą , paspauskite mygtuką "į krepšelį" dar kartą. Laikykite tai daryti tol, kol visi elementai yra "Krepšelis" .

Spauskite "Krepšelis" , kuris viršuje, dešinėje, interneto , jūs galite padaryti vieną kartą sumokėti už visas prekes.

Kilmės KN(Kilmės)
Formos Aikštė
Prekės Pavadinimas JOSHNESE

Panašūs produktai