Anglies Monoksido Detektorius Nepriklausomų CO Dujų Jutiklis LCD Ekranas 85dB Perspėjimo Signalą Home Security

€2.68

-20%

€3.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Anglies Monoksido Detektoriai, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs Anglies Monoksido Detektoriai, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Anglies Monoksido Detektoriai.

Anglies Monoksido Detektorius

Jūsų saugumui, reikia turėti anglies monoksido signalizacijos, jei jūs turite pridedamas garažas, mediena, ar dujomis, židiniu arba kurį nors iš šių dujų prietaisai: krosnies, vandens šildytuvo, arba intervalas/viryklė. Ji stebi, oro buvimą, CO. Žadintuvas ir būti kartu mirksi raudona LED šviesa, kai yra didelis BENDRO pateiks jums priminti.

Savybės:

Anglies monoksido detektorius, built-in elektrocheminio jutiklio, jei CO koncentracija per 50ppm įspės. Naudojant 3 skaitmenų LCD ekranas, mėlynas apšvietimas bus įjungtas, kai kelia nerimą. Faktinė koncentracija bus paaiškėjo, LCD, jei CO nuotėkis yra mažesnis kaip 999ppm bet per 30ppm. Keturi trumpi signalizacijos pypsi, garsiai 85db, ir raudonas šviesos DIODAS pradės mirksėti, o į aliarmo režimą. Žalia ir raudona LED šviesos rodo normalų, žemas baterijos indikatorius, ir aliarmuoti. Signalizacijos Atminties Funkcija: jei prietaisas vis sunerimęs, paspauskite mygtuką,, žalias šviesos DIODAS pradės mirksėti ir piko signalo lygis bus nurodyti, LCD skambėtų yra vienas CO signalizacijos įvyksta. Bandymo/Reset " mygtuką, norėdami išbandyti vieneto elektronikos ir tikrina, ar tinkamai vieneto veiklos ir iš naujo vieneto per CO signalizacijos. Maitinimas: maitinamas 3 * 1,5 V AA baterijos(neįtraukta). Energijos Taupymo Funkcija: signalo modelis yra 4 pypsi kas 5 sekundes pirmąsias 4 minutes. Po 4 minučių, jis bus pakeisti į 4 supypsės kas minutę, kad taupyti bateriją. Plačiai naudojamas garažas, mediena, ar dujomis, židiniu arba kurį nors iš šių dujų prietaisai: krosnies, vandens šildytuvo, arba intervalas/viryklė. Pastaba: Prašome perskaitykite naudojimo instrukciją prieš naudojimą kruopščiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS Maitinimas: 3 * 1,5 V AA baterijos(neįtraukta) Jautrumas Ir Laikas: 50ppm, signalizacija per 60~90mins 100ppm, signalizacijos, per 10~40mins 300ppm, signalizacija per 3mins Signalo Garsumą: per 85db Standy Srovė: <50Ua(be LCD), <200uA(su LCD ekranu) Aliarmo Srovė: <75mA Operacija Aplinkos Būklės: 5~40°C, 20~90%RH Elementą Dydis: 10 * 3.5 cm / 3.9 * 1.4 D * H) Prekės Svoris: 88g / 3.1 oz Pakuotės Dydis: 10.5 * 10.5 * 4cm / 4.1 * 4.1 * 1.6 į Pakuotės Svoris: 120g / 4.2 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Anglies Monoksido Detektorius 2 * Varžtas 2 * Plastikiniai Įterpti 1 * Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas TYIYEWH
Tipas Anglies Monoksido Detektoriai
Modelio Numeris 9090301

Panašūs produktai