Aloe vera+kolageno peptidų atjauninimas, raukšlių Serumas veido odos priežiūros produktų anti-senėjimo kremas

€3.18

-86%

€22.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veido Savarankiškai Apšvietos & Bronzers, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Veido Savarankiškai Apšvietos & Bronzers, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, serumas raukšlių, serumas siurblys, Serumas.

Pavadinimas:Šešių Peptidai Pepair Koncentratas

Šūkis:Anti-Aging ·Raukšlių

Net Wt:10ml

Produkto Savybės:

Turi daugybę odos maitinimą sudėtis su peptidas,kokybės medžiaga yra lengvas ir minkštas, suteikia pakankamai drėgmės ir mitybos odos, improvethe sausas trūksta vandens, padeda odos anti-senėjimo raukšlių ,maitina ir drėkina, kova baudos linijos, pakelti: stangrinamasis odos, nedelsiant senėjimo, minkštos odos ,raukšlių ir kt,replenishskin energijos,leidžia jūsų odai jaunatvišką blizgesį.

Ingredientai:

Vandens,butilo glikolio,glicerinas,acetil šešių peptid-8,etileno glikolis,beta gliukanas,propileno glikolis,fenoksietanolis,glicerinas akrilato/akrilo rūgšties kopolimeras,PVMMA kopolimerai,hidroksietil celiuliozės,glicirizino rūgštis,dikalio,karbomeras, trietanolaminas,hialurono rūgšties natrio

Naudojimo Būdas:

1.Po odos valymo taikomos 1 iki 2 lašai originalus lašelių į nasrus. 2.Su pirštais ant veido, veido. 3.Švelniai masažuokite, kol absorbcijos į abi puses, su kremu ar losjonu, geresnio poveikio.

Pažymėjimo Numeris 20180117
Funkcija Anti-Aging
Komponentas Aloe Vera
Prekės Pavadinimas MeiYanQiong
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Veidas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Lytis Moteris
NET WT 10 ml
Elemento Tipas Kremas
Sertifikavimo GZZZ
GZZZ YGZWBZ
Pavadinimas MeiYanQiong
Modelio Numeris MYQ011

Panašūs produktai