Australijos Avių Aliejus, Lanolinas Balinimo Kremas Anti-Senėjimo Raukšlių, Drėkina Gaivina Kremai Grožis, Veido priežiūros 35g

€3.24

-60%

€8.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veido Savarankiškai Apšvietos & Bronzers, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Veido Savarankiškai Apšvietos & Bronzers, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Veido Savarankiškai Apšvietos & Bronzers.

Australijos Avių Aliejus, Lanolinas Balinimo Kremas Anti-Senėjimo Raukšlių Kojos, Rankos, Kelio, Drėkina Gaivina Kremai Veido, Kūno Odos Priežiūros [Žodžius]

Drėkintuvai.Raminantis.Kolageno.Lanolinas.švelnus maitinantis.Hialurono rūgštis.Gerinti baudos linijos.

-Kodėl yra Lanolino Aliejus naudojamas kosmetikos ir kūno priežiūros produktų?

-Lanolinas yra tepalas,-kaip medžiaga, išgauta iš vilnos, nukirptos nuo avių. Lanolinas gali būti suskirstyti į Lanolino Aliejus, skystosios fazės, Vaškas ir Lanolinas kietosios fazės. Lanolino aliejus ir jo susijusios ingredientai, drėkina odą, plaukus ir nagus. Šios medžiagos veikia kaip tepimo ant odos paviršiaus, kuris suteikia odos minkštas, sklandžiai išvaizdą. Lanolinas padeda sudaryti emulsijas ir puikiai dera su beveik visų kitų cheminių medžiagų, naudojamų kosmetikos, asmens priežiūros gaminių. Lanolinas taip pat turi klijų savybes.

[Kaip naudotis]

Po valymo veido ir pagrindinių odos priežiūros kiekvieną rytą ir vakarą. imtis iš kai kurių kremas taikyti prie veido, tolygiai.rub truputį, kol absorbcija.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo GZZZ
Naudoti Veidas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
NET WT 35g
Lytis Moteris
Funkcija
Modelio Numeris Lanolino Kremas
Elemento Tipas Kremas
GZZZ YGZWBZ
Prekės Pavadinimas MeiYanQiong
Komponentas Avių Aliejus

Panašūs produktai