Voras Panika Langelį Atveju Magija Gudrybės Arti Magia Mystery Box Magie Išdaiga-Mediniai Scarebox iliuzija Gudrybė Rekvizitai Pokštas Žaislai

€1.68

-40%

€2.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės.

Tiesiog ranka langelį kas nors, ir jie bus natūraliai nori stumkite į viršų, atidaryti, norėdami pamatyti, kas yra viduje. Kai jie tai padarys, iš šuoliai creepy wiggly gumos voras! Arba, vieta Lauke matuoklis, arba pusė stalo ir leisti žmonėms atrasti savo. O gal net nustatyti savo vaizdo kamera užfiksuoti akimirką!

Šis produktas yra medinis langas, kuriame yra gumos voras. Atidaryti langelį ir gumos voras šokinėja iš

Pakuotė:Šis punktas yra Rankų darbo Medinis Žaislas. Patvarus, tvirtas ir pastatytas paskutinis. Tai yra natūralu, nebaigtas. Nereikia dažų ar dėmių, tiesiog mėgautis, nes ji yra pagaminta. JOKIŲ Surinkimo Nereikia.

Idealiai tinka jums, arba bet praktiškai joker žinote. Vaikai, tėvai, seneliai, viršininkų, darbuotojai. Ji yra visiškai linksmas žiūrėti žmonėms atidarykite panika lauke, žinant, kas yra apie atsitikti!

Puikiai tinka Šalims arba bet Kuriuo metu!

Kiekvienas voras panika lange yra pagamintas su meile ir rūpesčiu, žinant, kad kiekvienas iš jų yra skirtas gyvenimas juokas, startles, ir nekenksmingas įdomus!

Paprasta Naudotis!

1X Medinė dėžutė su guma voras

dydis 8.8*5.5*6cm
Įspėjimas no
Kilmės KN(Kilmės)
Veiklos Formos Close-up Magic
Lytis Unisex
Modelio Numeris Voras Panika Langelį Atveju
Medžiaga Mediena
Amžius Suaugusieji
Prekės Pavadinimas lolibear
Tipas Įvairus Prop
Yra Instrukcija No
Savybės Gatvė

Panašūs produktai