Virtuvės Dvigubo Nutekėjimo Krepšelį Dubenį Plastiko Makaronai Daržovių Plovimo Krepšelį Nešiojamų Virtuvės Vaisių Kiaurasamtis Saugojimo Krepšys

€2.12

-5%

€2.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Colanders & Sugeriančio, Namai Ir Sodas, Pigūs Colanders & Sugeriančio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Colanders & Sugeriančio.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse. Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką. Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu. Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes. Dėkojame už jūsų supratimą. Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Aprašymas: 1. Produkto kategorija: vaisių ir daržovių krepšelis 2. Medžiaga: PP 3. Taikymo sritis: daržovės, vaisiai, ir pan. 4. Produkto kategorija: vaisių ir daržovių krepšelis 5. Stilius: paprastas stilius 6. Paskirtis: namų ūkių saugyklos, kasdien šiukšles, valyti vaisius ir daržoves 7. Gaminio dydis: 23 * 10.5 cm Pakavimo sąrašas: skalbimo krepšys * 1 Funkcija renginiai: 1. Keli naudoja: be to, naudojant ryžių, kaip vandens patiekalas, plauti vaisius ir daržoves yra labai patogu ir laiko taupymą 2. Smulkių vandens filtras skylė: ultra-fine filtro anga dizainas, vienodai pasiskirsto, greitai vandens filtravimo greitis, patogus ir greitas 3. Storas kraštais arc dizainas: Storas-pjaunamieji arc dizainas yra patogus ir patvarus laikyti, labai tekstūra, ir patogiau naudoti, 4. Sklandžiai viduje: ryžiai sietą priima maisto klasės, pp žaliava, todėl viduje sklandžiai ir beplaukiai, lengva valyti 5. Drenažo dizainas: juostelės formos drenažo skylę, vidutinio dydžio 6. Saugos, sveikatos, aplinkos apsauga: pagamintas iš aukštos kokybės pp medžiagų, saugus ir nekenksmingas, saugus naudoti 7. Paprasta operacija-tai unikali konstrukcija, lengva valdyti 8. Graži ir turtinga stilius: žmogiškas dizaino koncepcija, išskirtinį stilių, paprastas ir madingas 9. Dugno drenažo skylę: apačioje išleidimo angos konstrukcija gali greitai nusausinti 10. Sustabdytas kojų: dizaino keturių iškelti kojos apačioje, apačioje nebus nuotėkio, apačioje nebus arti stalo, jis yra patogus ir higieniškas, veiksmingai padidina trintį, ir yra labai anti-slydimo efektas 11. Paprasta ir praktiška: paprastas ir stilingas išvaizdą, plius praktinio dizaino, kuriame išvaizdą, namų ūkio produktai 12. Padalinti dizainą: vidinis mėlyna drenažo vamzdis, išorinis mėlynos spalvos, gali būti tiesiogiai naudojamas vietoje vaisių ir daržovių 13. Antras dizainas: antras dizainas padidina lankstumą drenažo krepšio, ir skalbimo daržovės ir vaisiai bus ne pakenkti paviršiaus odelė 14, įgaubtas dizainas: lengva nešiotis, nėra lengva patekti, ergonomiškas 15. Nuimamas dizaino linijinės ir tulžies pūslės: suprantu, multi-function Apie atsiliepimus: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo! Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Modelio Numeris JJ191331
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Colanders & Sugeriančio

Panašūs produktai