Virtuvės Kriauklė Kiaurasamtis Nerūdijančio Plieno Kanalas Filtras Akių Gaudyklė, Vonia Praustuvas Įvairenybės Drenažo Skylę, Kiaurasamtis, Virtuvė, Mini

€2.44

-40%

€4.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Colanders & Sugeriančio, Namai Ir Sodas, Pigūs Colanders & Sugeriančio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Colanders & Sugeriančio.

1 arba 2 VNT Virtuvės Kriauklė Kiaurasamtis Nerūdijančio Plieno Kanalas Filtras Akių Gaudyklė, Vonia praustuvas Įvairenybės Filtras išleidimo angos Kiaurasamtis Virtuvės Dalykėlių

Ypatybė: 1.Mikro-perforacija: 2mm dia skyles. Veiksmingą anti-užsikimšimo skydas leidžia skysčio srauto sklandžiai į kanalizacijos vamzdį, o jis blokuoja maisto daleles. 2.Nerūdijančio plieno kriauklė kiaurasamtis tinka labiausiai kriauklė kanalizaciją ir šiukšlių pardavimai.micro perforacijos į kiaurasamtis efektyviai užkerta kelią net ir smulkiausių maisto daleles iš išgyvena. Nuolaužos yra sugauti, o skystis eina per neribojamas. 3.Anti-užsikemša: 2mm mažų skylučių, vandens toli, šiukšlių sugauti, veiksmingai kamštis prie maisto dalelės, daržovių ir kitų virtuvės šiukšlių, šiukšlių eiti į drenažo vamzdį, anti-užsikemša. 4.Lengva plauti šiltu muiluotu vandeniu laikyti veidrodis apdaila spindi nepriekaištinga laikui bėgant. Plauti indaplovėje. 5.Nerūdijančio plieno konstrukcijos, patikimas, rūdžių-nemokama paslauga. Tinka kasdien praktiškas naudoti ilgalaikė apsauga nuo užsikimšimo. Aprašymas: Tipas: Kriaukle Kiaurasamtis Spalva: Sidabrinė Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Ypatybės: Virtuvės, Vonios Priemonė, Kriauklė Kiaurasamtis Dydis(Apytiksliai): išorinis skersmuo 11.3 cm, vidinis skersmuo 7cm, aukštis 2.6 cm Pakuotės Turinys: 1pcs arba 2vnt Kriaukle Sietai Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

【Klientų Aptarnavimo】

1. Apie Muito ar Importo Mokestis Sąrašo kaina nėra jokių mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už muito ar importo mokesčių savo šalyje. 2. Paslaugos Ir Atsiliepimus Mūsų parduotuvėje sutelkti dėmesį į aukštos kokybės produktus, taip pat turėti geros kokybės paslauga, už kiekvieną klientams. Jei jūs turite pasiūlymų/problemų po to kai jūs gaunate sklypas, prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas. jeigu esate patenkinti produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. Mūsų progresą, nes visi!

Metalo Tipas Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris S2011
Tipas Colanders & Sugeriančio
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CIQ

Panašūs produktai