Sutirštės Stiklo Aliejus Gali Nepralaidžiose Aliejaus Butelis Namų Virtuvės Aliejaus Butelį, Sojos Padažas Jar Prieskonių Butelis Mažas, Actas Puodą

€11.06

-46%

€20.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Buteliai, Stiklainius & Dėžės, Namai Ir Sodas, Pigūs Buteliai, Stiklainius & Dėžės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Buteliai, Stiklainius & Dėžės.

Produkto Aprašymas: alyvos išleidimo yra apvalus antgalis dizainas, ilgiau lanko, sklandžiai naftos produkcija, ir tvarkingas naftos supjaustyti, todėl nėra reikalo nerimauti dėl lašų aliejaus dėmių ant stalo. Stiprus, alyva kontrolės, atsisveikinti riebaus maisto gaminimas, taškas mastas yra aiškus ir skaidrus, galite pilti tiek, kiek norite,, atsisveikinti su riebaus maisto ruošimui. Didelio kalibro dizainas, visos detalės yra padengtos. Modernizuotos, siekiant padidinti skersmuo, aliejus bus ne ištekėti, ir nėra reikalo nerimauti dėl nepatogumų, valymas. Nerūdijančio plieno sandarinimo dangtelį, dulkėms ir švieži-išlaikyti daugiau saugus, veiksmingas dulkėms ir vabzdžių, kad naftos viduje, neturi įtakos išorinės aplinkos, o naudojimas yra saugesnis Produkto Dizainas: mastą virdulys įstaiga leidžia tiksliai kontrolės apimties sveikiau, aišku masto žymėjimo, vaizdo operacija, mokslinių pajėgumų, Kad atitiktų jūsų gyvenimo poreikius, subtilybes, taip pat apima. Glaudžiai dulkėms, kad oilerio ateina su dulkių nepraleidžiantis dangtelis, kuriems gali būti taikomos, kai tinka veiksmingai užkirsti kelią dulkių. Patogu ir lengva laikyti, sklandžiai ir suapvalinta rankenos, patogu ir lengva laikyti.

Taikymo sritis aliejus, sojos padažas, rupi, kepimo vyno
Stilius Modernus
Medžiaga Stiklas
Prekės Pavadinimas gulegula
Savybės masto aliejus gali
Privalumai nerūdijančio plieno sandarinimo dangtelį
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai