Sauga dirbant su lazeriu Akiniai Mėlyna Žalia 190nm-1200nm Suvirinimo Lazeriu VEIDO Grožio Priemonė, Apsaugos, Akiniai, Akių Apsauginiai Akiniai

€1.59

-43%

€2.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Apsauginiai Akiniai, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs Apsauginiai Akiniai, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Apsauginiai Akiniai.

Aprašymai:

Lazeriai yra baisus, pavojingas žvėris. Jie spindi jūsų akys, ir gali perdegti savo "retina" ir sukelti laikinas aklumas, taip pat daugiau rimtų problemų. Atėjo laikas kovoti atgal su šia grėsme mūsų akių laisves su pora tonuoti apsauginiai akiniai.

Tai labai funkcionali lazerio apsauga, apsauginiai akiniai, bus apsaugoti jūsų akis nuo žalio ir mėlyno lazerio spinduliai.

Nereikia eiti į lazerio užkrėstos dykumoje nepasiruošusi. Apsaugoti jūsų akis nuo pavojų, su pora tonuoti apsauginius akinius!

Techniniai duomenys:

Tipas:Lazerinis Apsaugos Akiniai

Medžiaga: PC

Nosis vieta: 22mm

Lęšių plotis: 55mm

Lęšio Storis:2,5 mm

Spalva objektyvas: Tamsiai Žalia,Mėlyna

Apsaugos bangos ilgių:590nm-690nm(Mėlyna),190-420/800-2000nm(Tamsiai Žalia)

Apsaugos funkcijos:Visų pusių Absorbcija

Matomos Šviesos Pralaidumas: 50%(Mėlynos Spalvos),60%(Tamsiai Žalia)

Optinis Tankis: OD +4

Pakuotė:

1X Lazerio Apsaugos Akiniai

Savybės:

100% Brand new.

Jis aptakus dizainas su wrap-around objektyvas, neatsiejama šoniniais skydeliais už puikią apsaugą ir lengva nešioti.

Gali ištempti šventyklos.Kabo skylė,galite dėvėti string,darbo patogu,nėra lengva patekti.

Nerimauti ne daugiau, kai naudojant IPL plaukų šalinimo prietaisas namuose, mūsų sauga dirbant su lazeriu akiniai apsaugo akis nuo lazerio poveikio.

Ji taip pat dirba pramonės, karinės, ir medicinoje.

Skelbimas:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3.Prašome leisti 1-3cm klaida.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris B22615

Panašūs produktai