JUSFYU Magnetinis Diskas, Automobilio Telefono Turėtojas Magnetas Metalo Plokštė & Oda Geležies Lakštų Magnetinių Oro Angos Kalno Automobilių Laikiklio Stovas

€0.97

-21%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Universalus Pop-Metalo Plokštės Pakeitimas Kit Magnetinio Automobilinis Telefono Laikiklis Montuoti Metalinės Plokštelės Magnetas Laikiklis iphone Samsung Aprašymas: apvalus metalo magnetinės plokštelės uždėkite prietaisą ant magneto, tvirtinimo elementai. Didžiosios naudoti su smartphonach ir tablečių magnetas antgaliai. Magnetinės plokštelės kalno lengvai prilimpa prie nugaros prietaisai lengva montuoti. Labai lengva pritvirtinti ir be vargo. Veikia su magnetu tvirtinimo elementai skirtos laikyti prietaisų su metaline plokštele. Papildomos metalo plokštės, ir automobilio laikiklis. Stačiakampio formos metalinė plokštelė, magnetas kalno pareikšti jums stačiakampio formos magnetinės plokštelės kalno, kuris yra lengva pritvirtinti ant prietaiso paviršių ir įkurti magnetas kalno saugiai laikyti prietaisą. Nemokamai apsauginiai lipdukai yra naudojami siekiant apsaugoti jūsų telefono arba telefono dėklas nuo įbrėžimų. Klijuoti aišku, lipduko ant telefono arba telefono dėklas, prieš pradedant metalo plokštę.lizdas PASTABA* Mieli draugai, Šių automobilių metalinės plokštės patys yra ne magnetinės , bet jie gali dirbti su visų magnetinių telefonas mount turėtojas.

Funkcija 5 Geležies lakštai, mount turėtojas
Modelis Mobiliųjų Telefonų Priedų ir Telefono turėtojas ir stovi
Funkcija 1 Geležies lakštai, mount turėtojas
Įkroviklis No
Funkcija 6 Magnetinio automobilinis Telefono laikiklis
Feature2 oro ventiliacijos laikiklio stovas
Suderinamos Prekės Universalus
Prekės Pavadinimas JUSFYU
Funkcijos 2 Magnetinis Diskas, Automobilio Telefono Turėtojas
Magnetinis No
Feature1 Ketaus Plokštė Magnetinis Automobilio Turėtojas
Naudoti Automobilis
Funkcija 4 Ketaus Plokštė Magnetinis Automobilio Turėtojas
Modelio Numeris Niversal Magnetinis Diskas, Automobilio Telefono Turėtojas

Panašūs produktai