4pcs Minkšta Guma, Silikonu Kovos su Nykščio Slydimo Sukibimas Stick Bžūp Apima Atveju Odos Sony Play Station 4 PS 4 PS4 Slim Pro Xbox Viena 360

€0.79

-12%

€0.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

4pcs Minkšta Guma, Silikonu Kovos su Nykščio Slydimo Sukibimas Stick Bžūp Apima Atveju Odos Sony Play Station 4 PS 4 PS4 Slim Pro Xbox 360 Vieną Aprašymai : - Trečiosios šalies pagamintas produktas. - Suderinamas su Dualshock 4 valdytojas - Apsaugoti savo valdytojas Pastaba ! Produktų nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Dėl skirtingų ekranas gali atnešti milžinišką spalvų skirtumas, kad ta pati nuotrauka, prašome suprasti, gali kilti spalvų gama skirtumas fizinio produkto. Mes negalime turėti jokios atsakomybės spalvos skirtumo ir nebus priimti apie tokius susijusių skundų. Suderinama su : už PS4 Valdytojas PS4 Pro Valdytojas PS4 Slim Valdiklis, skirtas Xbox vienas Valdiklis, skirtas "Xbox 360" Valdiklį Spalva: Juodas fonas,Baltas fonas (8 spalvas pasirinkti) komplektą Sudaro: 4 x Kreiptuką Dangteliai, PS4 Pro Slim Konsolės Valdikliu (Pastaba:prašome pastaba, jums reikia spalvų, kai jus,kad, Kitaip mes atsiųsime atsitiktinai ) Pastaba! Produktų nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Dėl skirtingų ekranas gali atnešti milžinišką spalvų skirtumas, kad ta pati nuotrauka, prašome suprasti, gali kilti spalvų gama skirtumas fizinio produkto. Mes negalime turėti jokios atsakomybės spalvos skirtumo ir nebus priimti apie tokius susijusių skundų.

Medžiaga Silikono
Pavadinimas silikono thumbstick spaustuvai, kepurės
Prekės Pavadinimas TOYILUYA
Suderinama su 2 xbox vienas valdytojas
Modelio Numeris už ps4
Su USB no
Funkcija Anti-slydimo kreiptuką dangteliai, ps4
SONY Modelis PLAYSTATION4
Stilius Thumbstick Analoginis Spaustuvai, skirti ps4
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Suderinamas su Už " Sony Playstation 4 PS4 Valdytojas
Suderinama su 1 "XBox 360" Valdiklį
Spalva raudona,juoda,mėlyna,aišku

Panašūs produktai