Duomenų Varlė Micro SD Kortelės Lizdas, Lizdas Valdybos Pakeitimo Nintendo Jungiklis Žaidimų Konsolės TF Kortelę Valdybos Remontas Nintendo Jungiklis

€4.08

-28%

€5.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

Belaidis USB/Tipas-C "Bluetooth" Adapteris, Skirtas "Nintendo" Switch/PS4/VNT

Produktas yra suderinamas su Įjungti / Perjungti Lite Priimančiosios, PS4 Šeimininko (su adapteriu), PC (su adapteriu).Įdėkite siųstuvą į KOMPIUTERIO USB prievado kompiuterio, plug and play.Palaiko balso pokalbių į žaidimą, plug 3.5 mm mikrofoną prie 3,5 mm balso dažnis skylę priimančiosios suprasti, mikrofonas skambinimo funkcija.

Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Nintendo Jungiklis

Su importuotos medžiagos, stiklas turi aukštą lygumo ir geras šviesos pralaidumas!9H aukštos kietumas gali veiksmingai atsispirti nulio sukelia aštrių daiktų ant ekrano paviršiaus trinties! Jums geriau jaustis nei pradinio ekrano!Ilgai naudoti, akys ne lengvai nuovargis, geriau apsaugoti vizija.

Tf Kortelės Lizdas, Lizdas Valdybos Pakeitimo Nintend Jungiklis

Suderinama su: Nintendo Jungiklis NR NX Konsolės Tik. Pakeisti Sugadintas Arba netinkamai Originalus Micro-SD TF Kortelės Lizdas, Lizdas. Prašome patikrinti, aprašymas , nuotraukos, ir jūsų aparato modelį atsargiai, prieš užsakymą.

Kokia Situacija Turi Pakeisti SD Kortelės Lizdas?

Ar jūsų "Nintendo" Perjungti kova išsaugoti jūsų duomenis ar nuotraukas oneto jūsų SD kortelės?Jei problemų ir toliau, net po to, kai jau pakeisti atminties kortelę,tai turbūt Micro SD kortelių skaitytuvą sukelia problemų!Jums gali tekti pakeisti nauja Micro SD kortelių skaitytuvą savo Nintendo Jungiklis.

Visiškai Naujas , Aukštos Kokybės.

Ar manote, kad yra tik vienas kortelės lizdas? Ne draugas , mes turime daugiau rinkinius! Profesinės varžtai, Y atsuktuvu ir X atsuktuvas, kad jūsų įrenginio lengviau ir daugiau nešiojamų ir nėra lengvai pažeisti kontrolierius! Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas !

Produktų Sąrašą

1)Pagrindinio Fiksuoto Rinkinys 1x Micro SD Kortelių Skaitytuvą, 1x Minkštas Putų Lipdukas 1x Screwer dėl Kortelių Skaitytuvas Valdyba

2)Pro Fiksuotojo Rinkinys 1x Micro SD Kortelių Skaitytuvą, 1x Minkštas Putų Lipdukas 1x Screwer dėl Kortelių Skaitytuvas Valdybos 8x Screwers apie Shell Konsolę 10x Screwers dėl Slankmačiai 1x Guvus 1x 2.0 Y Atsuktuvas 1x 1.5+ Varžtas Vairuotojas

Anti-Slydimo Silikono Nykščio Spaustuvai Nykščio stick Kepurės Atveju iš Džiaugsmo-Con Valdytojas

Silikono bžūp padidinti nykščio stick kontrolės!Pagerinti savo gameplay ir apsaugoti jūsų džiaugsmas-con valdytojas nuo dėvėjimosi ir plyšimo su šių silikono nykščio bžūp Nintendo Jungiklis!Lengvas montavimas be jokių pakeitimų reikia.

Nešiojamas Kietasis Apsauginiai Saugojimo Atveju Nintendo Jungiklis

Mažos ir didelės erdvės konstrukcija gali sutalpinti valdytojai ir kiti susiję priedai. Ji negali atsispirti žalą perjungimo valdiklis ir išorės jėgos (force majeure veiksniai, ir funkcija yra atsparus smūgiams ir vandeniui!

Belaidžio Retro Žaidimas Palaiko HMDI Produkcija

DUOMENŲ VARLIŲ naujausia versija gamepad, jūs jaučiatės labai retro su vaikystės skonį? Manau, atsakymas turi būti! Mūsų dizaino filosofija prasideda nuo tendencijos ir tendencijas kartus, ir plačiai priima nuomones klientams pristatyti šį valdymo rankena visiems!

Modelio Numeris XYY190925KC
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Funkcijos 2 Žaidimų Konsolės Kartono Modulis Remontą Nintend Jungiklis
Funkcijos 1 SD TF Kortelės Lizdas Nintendo Jungiklis
Funkcijos 3 Už Nintend Jungiklis priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Tf Kortelės Lizdas, Lizdas Valdybos Pakeitimo Nintend Jungiklis
Savybės 4 Nintendo Jungiklis Žaidimų Konsolės Kortelių Skaitytuvo Lizdas Kištukinis Lizdas
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS

Panašūs produktai