NAIERDI Kabineto Rankenos, Rankenėlės Aliuminio Lydinio, Duris, Virtuvės Rankenėlės Matinio Spintos Išsitraukia Stalčius Modernūs Baldai Rankena Aparatūra

€0.84

-32%

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Spintos Išsitraukia, Namų Tobulinimas, Pigios Spintos Išsitraukia, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Spintos Išsitraukia.

Savybės: Aukštos kokybės ir ne išnyks Forma visą varžtą, patogu naudoti, Patogu palieskite Puikus pagalbininkas, traukti iš stalčių, spintelių ir kitų baldų Stilius: Modernus, patvarus, nerūdijančio plieno, paprastas ir elegantiškas dizainas, taip pat nėra lengva fade out. Tipas : spintelė rankena,stalčių rankenėles,spintos rankenėlės,baldų rankenos,ir kt.

Specifikacijos: Kiekis: 1piece Medžiaga: Aliuminio Lydinys Spalva: Matinio Sidabro Tinka:Virtuvės, Spintos / Spintos / Durys / Dureles ir Kt.

GARANTINIS APTARNAVIMAS:

Jei turite kokių nors problemų su rankena gavote, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes tikrai suteiksime jums tirpalo (mes grąžinsime arba išsiųsti jį tiesiogiai).

Paketą Sudaro: 1 x Tvarkyti ir derinti varžtai

Pastaba: 1.Jeigu jums reikia konkretaus dydžio varžtus, palikite pranešimą, kai mokėjimo nurodymą, arba mes išsiūsime numatytąjį dydį. 2.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas. 3.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas,prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 4.Kaip šis produktas yra pagamintas iš galvanizavimo proceso metu, kada turės tai mažai nulio,tai yra neišvengiama.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Tipas kabineto rankenos,stalčių rankenėles,spintos rankenėlės,baldų rankenos,ir kt.
Pikis-eilės Specifikacijos 96mm/128mm/160mm
Tinka Virtuvės Spintos / Spintos / Durys / Dureles Ir Kt.
Prekės Pavadinimas NAIERDI
Varžtai su atitikimo varžtai
Modelio Numeris Rankena-3011
Sertifikavimo NĖRA
Paketas Apima 1pc
128mm Dydis 143 x 16 x 26mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Dydis 160mm 175 x 16 x 26mm
Stilius Modernus
96mm Dydis 110 x 15 x 24mm
Spalva Sidabrinė
Medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai