Skaidrus Akrilo Spintos Rankenos ir lazdų bumbulai, Odininkas Stalčių Traukti Rankena Vonios Spintelė Rankena su Rožių Aukso/Žalvario, Aukso

€2.15

-9%

€2.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Spintos Išsitraukia, Namų Tobulinimas, Pigios Spintos Išsitraukia, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Spintos Išsitraukia.

338

Techniniai duomenys:

1. Medžiaga: Akrilas+Cinko Lydinys

2. Skylės Atstumas: Rankenėlė / 96mm / 128mm / 160mm / 192mm / 224mm / 256mm

3. Pagrindo Spalva: Rožinė Aukso / Bright Gold / Šlifuoto Žalvario / Chrome / Matinis Auksas

4. Paketas Apima: 1pc Rankena + Varžtas

1.Pastaba: Dėl rusijos politikos po, pirkėjas turi užpildyti visas pavadinimas gauti tarptautinius paketus. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą! 2.Pristatymas: Jūsų prekės bus išsiųstos per 1-7 dienas po to, kai jums sumokėjo. Ji paprastai trunka 15-60 dienų pristatymas, jis gali atidėti, nes į muitinės formalumų ar švenčių dienomis. (Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų), Jei norite pakeisti pristatymo būdus, prašome susisiekti su mumis, labai labai ačiū. (Atkreipkite dėmesį: ji gali patirti papildomą mokestį, pvz., išreikšti.) Masė Masė didesnė kaip 2 kg per DPEX/UPS/DHL/Fedex IP /Fedex IE ir pan. 3.Mokesčiai: Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokestis. 4.Apie spalvų skirtumas: Ten gali būti neišvengiama spalvos skirtumų tarp paveikslėlių ir realius objektus net skirtingų gamybos partijų, prašome kreiptis į nekilnojamojo gavo objektus. 5.Apie dydį: Dydis išmatuotas rankiniu būdu, yra 1-3mm paklaida intervale, prašome kreiptis į gautas realus produktas. 6.Apie kokybę: Rankų darbo gaminių nebus tobula, ne meno klasės. Jūs gaunate tai, ką mokate.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris AL-0411
Medžiaga Akrilo
Pikis-eilės Specifikacijos 256mm
Prekės Pavadinimas TINYHOB
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę
Stilius Europos
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai