Leeseph Nerūdijančio Plieno Kavos Samtelis 1 valgomasis Šaukštas(15ml), Virtuvė, Matavimo , Cukraus Milteliai, Arbata, Kavos Samtelis Priedai

€2.20

-32%

€3.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kavos Kaušeliai, Namai Ir Sodas, Pigiai Kavos Kaušeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Scoop, scoop priemonė, scoop plieno.

Leeseph ™ matavimo kavos samtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės stora, sunki ir maisto kokybės nerūdijančio plieno. Jokio plastiko priedų, be aštrių briaunų, gana stipri ir nebus lengvai lenkimo. Šį kavos šaukštas kiekvienas kavos mėgėjas mėgstamiausia.

Ištvermės nerūdijančio plieno šaukštą patogu naudoti. ir klasikinis stilius kavos samtelis yra ilga rankena su išgraviruotu matavimai ji. Lengvai skaitoma standartas ir metrinių dydis ženklai užtikrinti tikslius matavimo. Puikus laimėdama kavos, kakavos, arbatos ir dar daugiau.

Į šaukštai viso priemonės 6 cm ilgio, rankenos 4.33 cm Ilgio ir skersmens šaukštas 1.5 cm. Jie lengvai laikymo, skylė rankena, skirta tvirtinti prie sienos, arba išleisti žiedas galimybė kabinti kabliukų ant sienos kablys, kad būtų lengva pasiekti; Labai kompaktiškas ir lengva saugoti nuo stalo įrankiai lygiosiomis.

Mūsų paketas ateina su viena patvarus šaukštai. Kavos kaušeliai yra lengva valyti ir plauti indaplovėje. Tiesiog nuvalykite pagal karšto vandens arba mesti juos indaplovėje. Nustebinti savo draugus ir šeimos, nes tai gali būti puiki dovana idėja ištisus metus.

Leeseph ™ Ištvermės Sustorėti, Nerūdijančio Plieno, 1 Šaukštas Matavimo Kavos Samtelis

- Produkto Savybės

Pagaminti iš aukštos kokybės ,patvarus ir maisto kokybės nerūdijančio plieno.

Kavos samtelis yra ilga rankena; labai laimėdama kavos, kakavos arba arbatos.

1 šaukštas priemonės daro tai lengva padaryti tik teisę sumą kavos.

Tai yra plauti indaplovėje, todėl valymas yra vėjas.

- Dydis

Į šaukštai viso Priemonės 6 cm ilgio, rankenos 4.33 cm ilgio ir skersmens šaukštas 1.5 cm.

Prašome įsitikinkite, kad priemonė iš elemento matmenys, norėdami pamatyti, jei jie atitiktų jūsų poreikius, prieš užsakant.

Už tvarką mažiau kaip 5 jav dolerių ,Sekimo, Informacijos nėra, bet galima gauti 7-49 dienų !

Jei norite sekimo numerį, jūs padaryti geriau pasirinkti : Kinija Paštu Oro Maile / Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas , Arba kad jūsų užsakymo daugiau nei 5 jav dolerių.

Leeseph™ yra prekės ženklas, palaikykite iki YiJia prekybos įmonė, bendrovė, įsikūrusi ant Dongguan ,Kinija, ir produktai yra gaminami mūsų gamykloje Kinijoje.

Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas Leeseph
Modelio Numeris LCS030638
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa 15ml

Panašūs produktai