Aukštos Kokybės Naujas 8Pcs kavos puodelis Espresso Nerūdijančio Plieno Šaukštas, Arbata, Kava, Sriuba, Ryžių Naujas Sep20

€2.15

-29%

€3.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kavos Kaušeliai, Namai Ir Sodas, Pigiai Kavos Kaušeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, ryžiai, arbata, ryžius šaukštu, nerūdijančio, Ryžių šaukštas.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabrinė Smailus galas Modernus ir patogus, lengvai sumaišykite su esamos stalo įrankiai peiliai, Pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno aukščiausios blizgesio veidrodis apdaila Tik aukštos kokybės produktus siūlome Nerūdijančio Plieno Susideda iš Chromo ir Nikelio( Sudaro 18% Chromo/10% Nikelio), stiprumą ir blizgesį tiesa, nerūdijančio plieno spalva yra gryna be viešumo ir atitinkamą išsilavinimą pareikšti muzikos kaip raminančią jaustis arčiau gamtos, ir nuo saulės linija yra Steigėjas mišinys minkštas lanko elementai Techniškai vardu tradicinės metalo ir sintezės modemo technologija, Jis yra tylus kalba, pasakoja istoriją savininko gyvenimo sąlygų,savininko gyvenimo stilius, Lengvai valoma ir maintainSize: Žr. nuotrauką Nr. Mažmeninės Pakuotės Kiekis: 8 Vnt Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro: 8 Vnt x Espresso kavos puodelis Nerūdijančio Plieno Šaukštas, Arbata, Kava, Sriuba, Ryžių Naujas

Medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris Nerūdijančio Plieno Šaukštas
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai