4Pcs 135mm Automobilį Auto Transporto priemonės, Alyvos Sandariklis Atsuktuvai Rinkinio sandarinimo Žiedas Sandarinimo Tarpiklis Kamščiatraukis Valiklis Pasiimti Kabliukai Priemonės, Automobilių Reikmenys

€0.74

-60%

€1.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

4Pcs 135mm Automobilį Auto Transporto priemonės, Alyvos Sandariklis Atsuktuvai Rinkinio sandarinimo Žiedas Sandarinimo Tarpiklis Kamščiatraukis Valiklis Pasiimti Kabliukai Priemonės, Automobilių Reikmenys Funkcijos: 1. Aukšta kokybė: 100% nauji aukštos kokybės. 2. Įvairias programas: skirtas pramonės, automobilių, hobis ir amatų naudoti. 3. Aplinkai draugiška medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, aukštos kietumas ir nėra lengva nešioti. 4. Saugus ir patvarus: Gali būti naudojami įvairių tempimo ir ženklinimas programos. 5. Ilgaamžiai-Ji tvirta, patikima konstrukcija ir dideliu ilgaamžiškumu. 6. Tvirta ir patikima: Tvirtas paviršius ir aiškios instrukcijos, patikimas pramonės standartus. Aprašymas: 1. Operacijai ir laikymui yra paprastas ir saugus. 2. Gerai, patikimumą ir ilgalaikį laiką yra naudinga ir praktiška. Specifikacija: medžiaga: metalas Spalva: juoda Pakuotė: 1 nustatykite alyvos sandariklis atsuktuvu (4pcs) Pastaba: 1. Rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm paklaida. 2. Nes skirtumas tarp šviesos ir ekraną, spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą.

Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija Car Oil Seal Screwdrivers
Funkcija alyvos sandariklis atsuktuvas
Modelio Numeris Nustatyti Tarpiklio Žiedas
Prašymas Sukurta pramonės, automobilių, hobis ir amatų naudoti.
Parama Aklas Lašas laivas & CSV & Didmeninė Daugiau

Panašūs produktai