5vnt/Mados Kovos Vagystės RDA Kredito Kortelės Turėtojas Saugos Blokavimo Mova Apsaugoti Padengti Spalvotų Banko Kortele Raštas

€0.56

-46%

€1.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kortelės & ID Turėtojams, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Kortelės & ID Turėtojams, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Kortelės & ID Turėtojams.

100% brand new ir aukštos kokybės Tipas: Kortelės Raštas Pareigos:Kovos Vagystės,RFID Blokavimas, Slim Medžiaga:Copperplate Popieriaus+Aliuminio Folija+PE Spalva:Juoda, mėlyna, raudona, geltona, anglies pluošto horizontalus, anglies pluošto vertikalus Savybės:Kovos Vagystės,RFID Blokavimas, Slim Stilius:Kortelės Turėtojas

Savybės: Jie taip pat punkcija ir plėšimui atsparus. Tiesiog įdėti savo kortas, viduje movos ir aliuminio folijos composite pamušalas, padės išvengti elektroninių pasiimti mušant. Saugumo apsaugos banko kortelės. Ši apsaugos rda rankovės yra už sustojimo telefono skenavimas išpuolių. Tai atsitinka daug, jei jūs įdėti savo kortelę ,netoli savo mobiliųjų telefonų pernelyg dažnai, Oro ir atsparus vandeniui,kuris būtų sukėlė informacija prarado. Pastumkite į jūsų piniginėje, rankinėje, kortelės turėtojui ar kelionių piniginės dydis, leidžiantis arba tiesiog naudoti rankovės, kaip mini piniginės.

Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Ne mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 5 x RFID Kortelės Laikiklį(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Savybės Kovos Vagystės,RFID Blokavimas, Slim
Modelio Tipas Laiškas
Naudoti Kredito Kortelės
Tipas Kortelės Raštas
3 funkcija Smart Anti-theft Kredito Kortelės Turėtojas
Elemento Plotis 6.2cm
Funkcija 1 Stabdžių Rfid Kortelę Atveju
Modelio Numeris Kortelės turėtojas
Formos Dėžutė
Stilius Mados
Pagrindinė medžiaga Metallic
dydis 8.8*6.2cm
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
4 funkcija Blokavimo Reader Lock Kortelės Turėtojas
Elemento Ilgio 8.8cm
Medžiagos Sudėtis Aliuminio Folija,Bronza
Funkcija 5 banko kortelės turėtojas
Funkcija 6 Didmeninė Prekyba&Dropship
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
2 funkcija Id Banko Kortele Atveju
Prekės Svoris 20g
Lytis Unisex

Panašūs produktai