10vnt DIY Nail Art Dekoro Dotting Plastiko Kristalų Trikampės Plokštelės kalnų krištolas, Deimantas Balta Praktinių Saugojimo Plokštė Manikiūro Įrankiai

€0.76

-30%

€1.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Dydis: Kaip nuotraukose parodyta Gylis: 15/32" - 11mm Medžiaga: Plastiko Spalva: Balta Forma: Trikampio Kiekis:10 Vnt. Paketą įeina:10 x Nagų Dailės Rūšiavimo Padėklai (be mažmeninio paketo) Aprašymas: Plastikiniai padėklai yra lengvas, paprastas naudoti ir supilkite turintys kampu kraštų daro pilant mažų dalių labai lengvai, tiesiai iš bet kurio kampo į maišus arba patalpose. Šie mažo dydžio padėklai nereikia imtis daug erdvės ir gali būti sukrauti (dėklai lizdą), kai jų nenaudojate. Tai yra labai patogu ir labai organizuoti Pastaba : 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro
Tipas Nagų Įrankiai
Modelio Numeris Nagų Dailės Rūšiavimo Padėklai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nagų Dailės Įranga
Medžiaga Plastikiniai
dydis 10pcs
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C

Panašūs produktai