100pc/box 80"100"120" Dydžio Nagų Dailės Šlifavimo Juostų, Elektros Manikiūro Pedikiūro Gręžimo Mašina, Priedai Nagų Failą Įrankiai

€1.97

-25%

€2.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Įranga, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Įranga, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Įranga.

Prekės Pavadinimas : Šlifavimo Juostos, Šlifuoti Galvą Skersmuo :kaip nuotraukoje Šlifuoti Galvą Ilgis : KAIP NUOTRAUKOJE Naudojimas : Nagų Gręžimo, Manikiūras, Nagų poliravimas Nagų Failą, Nagų Dailės Salonas, Pėdų Priežiūra, masažas, Pedikiūras, Elektrinis Manikiūro Gręžimo, Dantų Balinimas, Dantų Laboratorija, Kaliaus Gera, Stomatologo Grąžto

Paketų Sąrašo : 100 VNT* Šlifavimo Juostos

1) 2.35 mm (3/32 colių) šerdies skersmuo, mūsų grąžtas tinka labiausiai elektros manikiūro mašinos į rinką.

2) Patikrinti nagų bitai prieš naudojimą, jei jis pažeistas, nenaudokite.

3) Visada dėvėkite akių-apsauginis, apsauginiai akiniai, išvengti trupiniai skauda akis.

4) tik profesionalams.

5) Jei bits lašas, prašome patikrinti, ar jis neveikia, ar ne. jei tai neveikia, saugos, nenaudokite

6) Saugoti nuo vaikų.

7) Dezinfekuoti nagų bitų po naudojimo.

Pristatymas:

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas, kai mes gavome jūsų mokėjimą.

Pristatymo terminas:

Paprastai ,elementą pristatymas per China Post " Oro Paštu.reikia ir tai trunka apie 20-30days į savo šalį, Jei jūs negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Grįžti & keistis:

Visi daiktai bus patikrinama ir supakuojama., geros būklės, prieš pristatymas. Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų. Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus. Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus. Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Atsiliepimai:

Prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, jei jus tenkina prekė ir mūsų Paslaugos yra.. ir nereikia palikti neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su mumis .mes visada Išspręsti problemas dėl pirkėjo draugiškas.

Prekės Kategorija Nagai Aksesuarai
dydis 1PCS
BLAUZDOS 3/32
Modelio Tipas Manikiūro Pedikiūro Įrankis
Prekės Pavadinimas ERUIKA
Modelio Numeris nagų gręžimo
Medžiaga Šlifavimo Juostos

Panašūs produktai