23 Spalva Microblading Pigmento Pusiau permanentinis Makiažas Antakių, Lūpų akių kontūro 15ml Tatuiruotės Rašalas netoksiškas Vadovas Pen Tatuiruotė Spalvų Dažai

€3.29

-30%

€4.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tatuiruotė Rašalas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tatuiruotė Rašalas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Tatuiruotė Rašalas.

23 Spalva Microblading Pigmento Pusiau permanentinis Makiažas Antakių, Lūpų akių kontūro 15ml Tatuiruotės Rašalas netoksiškas Vadovas Pen Tatuiruotė Spalvų Dažai

Aprašymas: Šis pigmentas ne tik gali būti naudojamas su rankiniu tatuiruotė pen,tačiau taip pat tatuiruotė mašina. Pigmentai gali būti mišrios, kad atitiktų jūsų ar jūsų klientų skinas antakių, akių kontūro ir lūpų linijinės. Dažai yra visos natūralios medžiagos ir aplinkos draugiškas.Tai ne toksiną, ir yra labiau saugus ir sveikas naudoti. Puikiai tinka daugelio tipų odos tonai ir sukurti gyvą ir natūralų poveikį tatuiruotė.

Kaip Naudoti Pigmento Spalvos?

pigmentai gali būti mišrios, kad atitiktų jūsų kliento odos toną, antakiai, akių kontūro ir lūpų linijinės. Atlikite šiuos bendrosios rekomendacijos prieš pradėdami naudoti: • Nemaišykite pigmentai, įvairių markių. • Gerai pakratoma, kiekvieną kartą prieš naudojimą. • Niekada nelieskite pigmento butelius arba pigmento konteineriai su užterštas pirštines, siekiant išvengti kryžminio užteršimo.

Spalvos pavadinimas, kaip nurodyta toliau:

1.smėlio 11.balta 21. rose red 2.mėlynos 12.šviesiai rudos spalvos 22.taupe 3.bordo 13.juodos 23.geltona 4.tamsiai rudos 14.ruda 5.pilkos 15.šokolado rudos 6.japonų raudonas 16.tamsiai raudona 7.alyvuogių 17.žalia 8.rausvos violetinės 18.juodos 9.raudonojo vyno 19.oranžinė 10.saulėlydžio 20.nekilnojamojo raudona

Savybės:

Pagamintas iš saugių ingredientų, nekenksmingas ir patikino, kad naudoti. Gera skvarba, lengvai absorbciją į odą. Yra stabilių rezultatų, neišblunka, nekeičia spalvos, lengva spalva. Paprastas ir patogus valdymas. Tinka antakių, lūpų, akių kontūro tatuiruotės ir kt.

Pastaba:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis. Pirmiau matmenys yra matuojami fiziniais objektais. Ten bus 1-2cm paklaida dėl skirtingų matavimų. Tikrasis prekė gali būti logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis, prašome neteikia pasiūlymo, jei jūs nieko prieš.

Išsamiau 15ml (butelis)
function1 už Pusiau permanentinis Makiažas
type4 tatuiruotė spalva
type2 Tatuiruotė Tiekimo
type1 Rankinis Tatuiruotė Pen Rašalas Pigmento
type6 Ne toksiškas
Tipas Antakių Dažai
Pavadinimas Microblading Pigmentas
Type8 Profesionalios Grožio Dažai Makiažas
Funkcija Lūpų, Akių Linijos Tatuiruotė
Modelio Numeris Microblading Pigmentas
type5 Microblading Pigmentas
type3 tatuiruotė spalvų dažai
Type7 Kūno Menas Tatuiruotė Rinkiniai
Prekės Pavadinimas JARCY.C

Panašūs produktai