23 Spalva Pusiau permanentinis Makiažas Antakių 15 ml Dažai, Lūpų, Akių Linijos Tatuiruotė Spalva Microblading Pigmento Antakių Tatuiruotė Spalvų Dažai

€0.97

-30%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tatuiruotė Rašalas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tatuiruotė Rašalas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Tatuiruotė Rašalas.

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Specifikacija: 15ml

Spalva: odos spalva, juoda, mėlyna, ruda, fuksija, šokoladas, tamsios kavos, tamsiai raudona, mėlyna, žalia, Japonijos raudonos, juodos, alyvuogių žalia, oranžinė, rožinė, raudona, vynuogių raudona, raudona rožė, saulėlydžio, Raudona, taupe, balta, geltona, šviesiai kavos

Savybės:

1. Augalų ekstraktai yra odos draugiškas ir bus ne sukelti odos infekcijos simptomai. Gali būti naudojamas antakiai, akių kontūro, lūpų.

2. Lengva spalvos, puikios spalvos poveikį. Jis yra pagamintas vakuuminio emulsification ir tobulinant mokslo ir technologijų. Didelio tankio ir koncentracijos, mažos molekulinės masės, lengva susijungti su odos audinius.

3. Spalva yra natūrali ir dažymas trunka ilgą laiką. Nes ji išgaunama iš augalų, spalva yra labai arti gamtos, ir tai nėra spalvos su cheminėmis medžiagomis, todėl spalvos yra ryškios ir nėra lengva išnyks.

4. Spalva įvairi, ji gali būti naudojama viena spalva, ar keli deriniai, kuris yra be galo permainingi. Jis tinka grupėse, kurie, pavyzdžiui, tradicinis asmenybių, ir tie, kurie mėgsta avangardo asmenybių.

Jis gali būti naudojamas spalva keičiasi ir spalva keičiasi.

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g. Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. labai ačiū!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto pakuotės

Pakuotė:

1 *Spalva antakių tatuiruotė pigmento

Modelio Numeris MWS3018
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Tatuiruotė Rašalu

Panašūs produktai