Kalėdų Stalo Užtiesalai Linksmų Kalėdų Placemat Ornamentu Heatproof Audinys Virtuvės Dekoro Namuose Kalėdos Kalėdų Senelio Skrybėlė stalo Įrankių rinkinys

€0.97

-46%

€1.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

Aprašymas:

1、Aukštos kokybės Medvilnės Audinys: Į placemat yra pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės audinio, kuris yra storas, tvirtas ir apsaugo stalą nuo įbrėžimų.

2、Gražus ir Stilingas: Į placemat puikiai papildo jūsų pietų stalo, gražus ir stilingas, pridėti daugiau įdomus su virtuvės stalo ir kavos laiką.

3、Daugkartinio naudojimo ir Dėvėti, atsparus: Mūsų placemat yra pagamintas iš minkštos medvilnės audinys, patvarus, daugkartinio naudojimo, dėvėjimuisi atsparios ir neslidžios. Mašina galima skalbti, jokio blukimo, nr. raukšlėtis ir ne susitraukimas.

4、Tinka Kasdien Naudoti: placemat idealiai tinka kasdien naudoti buityje, virtuvėje, viešbutyje ar verslo biuro. Lauko ir vidaus vartojimas gali patenkinti savo skirtingus poreikius.

5、Tinka Kartų: Kad pledas placemat yra puikus Kalėdų, atostogų, varškės šalys, žurnalo salono šalys, žiemos šalių, Havajų elegantiškos vestuvės, baby-friendly šalys, gimtadienio, kasdienio naudojimo, ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medvilnė

Stilius: Kalėdos

Dydis(apytiksliai): Ilgis 47cm* Plotis 33cm / 18.5*13.0 į

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

(Neįeina stalo nuotraukoje)

Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Medžiaga Medvilnės
2 funkcija Kalėdų virtuvės dekoras
Funkcija 1 Linksmų Kalėdų Placemat Ornamentu
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kalėdų eglutės papuošalus
Rinkinys Tipas No
Stilius Kalėdų

Panašūs produktai