FENGRISE Phalaenopsis Gėlių, Šviesos, Linksmų Kalėdų Dekoracija Namuose Christma Eglučių Papuošalai Navidad Kalėdos 2020 Naujųjų Metų 2021

€1.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti, kai kurie skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Prašome leisti 2-3cm klaidų, dėl rankinis matavimas 4.Dėkojame už jūsų prašome suprasti. 5."Balso kontrolė 01/02" tai dviejų produkto muziką gali kontroliuoti ritmą mirksi žiburiai

Atsiliepimai:

1. Palikite 5-žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar gavo klaidingą stilių, prašome dont palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes ją išspręsti ir dirbti, geriausių sprendimų. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Tipas Gėlių Žibintai, Fairy Light
Ocassion 2 led šviesos eilutę
Ocassion 5 laimingų naujųjų metų 2019, chirstmas medžio šviesa
Ocassion 1 Kalėdų Dekoracijos Namams
Prekės Pavadinimas FENGRISE
Ocassion 6 drop laivyba, lašas laivas
Modelio Numeris W1662
Kilmės KN(Kilmės)
Ocassion 4 papuošalai kalėdų
Stilius Gluosnio šakos led šviesos
Ocassion 3 kalėdų žiburiai, lauko

Panašūs produktai