Įterptųjų Išvyniojamų Mova Metalo E3D heatsink išvyniojamų vamzdis collet už E3D hotend HeatSink šildytuvo blokas Collet Įrašus

€0.91

-8%

€0.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

Jeigu norite atsiųsti UPS/Fedex/TNT/DHL , prašome susisiekti su mumis.Mums reikia aptarti krovinių vežimo su jumis. Į trianglelab visada buvo susirūpinęs dėl produkto kokybės.Mes kuriame produktus ir sunkiai dirbti, siekiant pagerinti kokybę.Mes neapleis mūsų reputacija, nes daug pigių produktų pateikimo į rinką.Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti jūsų darbą ir atnešti saugos jūsų darbą. Kai kurie iš mūsų produktų, gali būti brangesni nei kiti,bet prašome tikime, kad mūsų kokybės ir manote, kad jums bus ne apgailestauju, kai gausite prekes.

Šių pneumatinės detalės turi žalvario metalo įstaiga, kurios paskirtis yra paprastas ir nebrangus būdas įterpti išvyniojamų vamzdžiai tiesiai į savo aliuminio komponentų. Tik suppot 1.75 mm Kaitinimo Jei norite nusipirkti pilną E3D HEATSINK,prašome Collet Įrašus * 1 pc, Embedded Išvyniojamų Collet Metalo * 1 komplektas (3 priedai foto)

Elemento Tipas šilumos kriaukle
Prekės Pavadinimas DFORCE

Panašūs produktai