Aldo Colombini - Ekspromtu Paketinių Triukų magijos triukų

€2.02

-15%

€2.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės.

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau. Prašome pirkti. Aš turiu daugiau nei 15000 rūšių produktų. Mes tik parodyti kelių produktų. Jei negalite rasti produktus, jums reikia, prašome rašyti man ir aš jums padėti. Geriau kainas ir paslaugas, prašome rinkti savo parduotuvę, ačiū. Aldo Colombini - Ekspromtu Paketinių Gudrybės

Paketinių Triukus yra vienas iš labiausiai įdomių šakų kortelės magija. Naudojant tik nedidelį skaičių kortų magija yra sukurta, kad dažnai yra lengvai sekti, vaizdinė ir labai stebuklinga. Šiame DVD Aldo Colombini pristato penkiolika paketinių apgauti kasdienybe, kad gali būti atliekamas naudojant skolintas denio ir tuo metu pranešime. Pakeliui jis taip pat moko, paketinių apgauti sąvokas ir daug sleight of hand metodus, kurie yra reguliariai naudojamas, kai susiduriame su mažų pakelių korteles.

Procedūros atliekamos ir paaiškino:

Už Marlo (David Regal):

Pasirinktą kortelė dedama atversta tarp keturių deuces. Stebuklingai ji dingsta tarp deuces ir atrodo atversta iš keturių Karalienių, kurios buvo aiškiai akyse visą laiką.

Naftos Ir Karalienės (Roy Walton):

Keturios raudonos kortelės ir keturi juoda kortelės yra sumaišomos ir, kaip tikimasi, kad jie bus suskirstyti į raudoni ir juodi juodi pakilo į viršų, tačiau keturios raudonos, jau dabar keisti į keturis Karalienių.

Shiftless Royalty (Robin Robertson):

Keturios Karalienės ir Karaliai yra kaitaliojami susiduria su aukštyn ir žemyn. Neįmanomai jie atskirti patys, o atskleisti anksčiau pasirinktos kortelės spręsti tarp jų.

Masque Atgal (J. K. Hartman):

A Joker mano tapatybę trijų skirtingų kortelių. Kaip skandalistas baigiasi visos kortos yra įrodyta, kad būti jokers, prieš sukant atgal į jų pradinę tapatybę.

Curtain Call (Max Specialistė):

Ace-2-3 Širdžių padaryti neįmanoma dalykų, kaip jie susimaišyti su keturių Lizdų.

Galutinės Tiesos (Peter Duffie):

Melas detektorius pagamintas iš mažas pakelis korteles nustato pasirinktą kortą.

Tai Nėra Įmanoma (Paul Gordon):

Keturi Tūzai ir keturi Karaliai yra įrodyta,, sumaišyti ir padalinti į du pakelius. Staiga vienas supakuoti yra vertinamas, turi būti keturi karaliai, o kiti dabar turi Royal Flush Kastuvai.

Aliejaus Ir Vandens (Karl Fulves):

Penki raudoni ir penkių juoda kortelės yra švariai ir ne kartą kaitaliojami, bet ir toliau atskirai. Be to, jie yra gana atskirtos, bet stebuklingai tampa tarpusavyje susipynę.

Stringray (Aldo Colombini):

Tris pasirinktas kortelių stebėtinai pakeisti vietose, trys valetai, kurie sėdi ant stalo arba į žiūrovų rankas.

Royal Rhumba (Jean Pierre Vallarino):

Gražus ir vaizdo rutinos, kur Joker surinkimo pasikeičia į Royal Flush.

Wallaby (Hiro Sakai):

Keturi Tūzai pakilti vienu metu į viršų keturių kortelės paketinių. Kaip finalas, visi keturi kilti į viršų ne vieną kartą.

Prancūzijos Posūkiais (Richard Vollmer):

Multi-phase rutiną, kurioje keturi tūzai ruožtu susiduria su aukštyn ir žemyn, atskirai ir du tuo metu, kol jie visi yra atverstos. Kaip finalas Tūzai ruožtu atversta denio po to, kai jie prarado.

Modena "Aces" (Aldo Colombini):

Keturi Karaliai išnykti vienu metu, nes jie yra įtraukti į keturių kortų paketas. Neįtikėtina, kaip išmesti kortelės yra apverčiamas jie matė, kad keturi Tūzai.

Velnias yra Liftas (Bruce Cervon & Dai Vernon):

Į 2-3-4-5 širdis yra pateikiami į keturių kortelės paketinių tačiau nuolat šokinėti į viršų.Exit (Aldo Colombini):

Keturios raudonos kortelės yra padedamos ant stalo, kaip keturi black plokštės yra naudojamos sukimo efektas. Stebuklingai keturių juoda korteles pakeisti į raudonos ir raudonos kortelės, kad buvo pateikti panaikinti dabar visas juodas.

Kartu su kasdienybe, jums bus mokytis svarbių sleight of hand metodus, tokius kaip: Ascanio Skleisti, Braue Add-On, Charlier Shuffle, Criss-Cross Jėga, Elmsley Skaičius, Hamman Skaičius, Hypnotical Rhumba Skaičius, Mirage Skaičius, Ritmą Skaičius, Veeser Koncepcija ir dar daugiau.

A Meir Yedid Magija produkto. Originalo išleidimo data: 2006 m. gruodžio mėn. Važiavimo trukmė: Apie 100 minučių.

Specialusis DVD Funkcijos:

Diskusijos, patarimų ir Patarimų Apie Paketinių Gudrybės

Tiesioginė Prieiga prie Spektakliai, Paaiškinimus ir Metodai

Produkto Peržiūros

DVD Priekabos

"Dolby Digital Garso

Užkoduotas visame Pasaulyje Peržiūra

Veikia TimeApproximately 100 min.

Yra Instrukcija Taip
dydis One Size
Amžius Suaugusieji
Savybės Lengva Padaryti
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas ZXZ
Veiklos Formos Close-up Magic
Lytis Unisex
Modelio Numeris 5555
Tipas KORTELĖS

Panašūs produktai