100-500pcs Rožinė Dėkojame Už Jūsų Užsakymo Lipdukai 1 Colio Vestuves Džiaugtis Voko Antspaudas Etiketės, Kanceliarinės prekės

€1.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai.

Produkto Naudojimas: Medžiaga:Pagamintas iš aukštos kokybės lipnios popieriaus, Forma: apvali Dydis: 25 mm / 1 colio Pakavimo sąrašas funkcijos:100vnt,300pcs, 500 vnt. rožinis "Dėkojame už jūsų užsakymą" lipdukas su apvalios etiketės, tinka rankų darbo lipdukai mažose parduotuvėse Šie mielas ir draugiškas rausvos spalvos, apvalios etiketės yra puikus pridėti prie jūsų dovanos, pakuotės, užrašų ir laiškų, kaip apdailos liesti, siekiama parodyti visiems savo dėkingi už jų indėlį Dėkojame už jūsų užsakymą. Etiketės su plombomis išreiškia savo dėkingumą. Oho! Jie yra puikūs lipdukai ant sveikinimo atvirukai, gėlės, puokštės, sklypai, saldainių maišeliai, dovanų pakavimo popierius, ir naudoti šias mielas lipdukai mokyti savo vaikus padėkoti visiems, Tiesiog klijuoti juos išjungti roll ir klijuoti juos, jei norite,-mūsų rožinės ir apvalios etiketės yra lipnios, mielas ir stilingas dizainas, kuris gali patenkinti poreikius namuose ir modernus verslas Šių pink ačiū etiketės yra labai tinkamas naudoti parduotuvės, namai, klimato atšilimas ir kūdikių dušai-aukštos kokybės blizgesys ir stiprių klijų, lipnios ir lygių paviršių (įskaitant ir dovanų maišeliai, pakuotė ir vokai, atvirukai, gėlės, puokštės, sklypus) , Saldainių maišeliai, dovanų pakavimo popierius, ir pan. Patarimai:Jei karton. pakuotėje vienetų pak. yra 100vnt,ji bus tuščia,bet ne roll pakavimas!

dydis 1inch/2.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Paketas, Riebokšliai, kepykla, Amatų, Vestuvių ar Gimtadienio, Ačiū
Formos ROUND
Prekės Pavadinimas PP&YY
Vnt 100vnt,300pcs,500pcs
Amžius >8 METŲ AMŽIAUS
Modelio Numeris YY070
Spalva dėkojame už jūsų užsakymą
Medžiaga Lipdukas

Panašūs produktai