1 VNT Mados Miesto Mergaičių Lėlės Apdailos Pjaustytuose Kulka Leidinys Lipdukai Scrapbooking Dienoraštis Estetinės Lipdukas, Popierius Dribsnių vv

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai.

Savybės

UNIKALUS MENO DIZAINAS: Seasonstorm lipdukai yra unikalus ir gražus meno dizaino. Ryškių spalvų, puikios kokybės ir didžioji įvairūs lipdukai padės jums kasdien planuotojas ar leidinys dar labiau juokinga ir efektyviai. MĖGAUTIS AUKŠTOS KOKYBĖS: Jie yra super plonas lipnios synthenic popieriniai lipdukai su aukštos rezoliucijos spalvinga spausdinti, anti-UV, ne nyksta, vandeniui ir ašarojimas pasipriešinimo. TINKAMĄ DYDĮ: Kiekvienas lipdukas lapas dydis 8x5 cm (2 lakštai vienas paketas) ir kiekvienas lipdukas mirti dydis yra 1-2 cm (2-5cm). Jie labai tinka dekoravimui namuose, mokykloje, biure, ir keliaujant. Pabandyti juos ir jūs būsite nustebinti tuo, ką dekoratyvinis poveikio mažą gabalėlį lipdukas gali padaryti! LENGVA ŽIEVELĖS IR KLIJUOTI: Jie pjaustytuose lipdukai su baltu fonu ir lengvai žievelės ir klijuoti. Jie tinka sieniniai kalendoriai arba planuotojai, papuošti savo mobiliuosius telefonus, nešiojamieji kompiuteriai. Jie gali būti naudojami gimtadienio atvirukai, planuotojas dienoraštis pastabas ir nieko dalykas, ką jūs norite padaryti jį gražus ir unikalus.

dydis 21cmx26cm (8x10 inches)
Prekės Pavadinimas seasonstorm
Funkcija Pjaustytuose Lipdukai, Anti-UV, Ne nyksta,Vandeniui ir Ašarojimas Atsparumas
Medžiaga Kokybės PP lipnios Synthenic Popieriaus

Panašūs produktai