3D EVA Vaikų Dėlionė "PASIDARYK pats" Putų Mozaika, Crystal antraštės Meno Animacinių filmų Kūrybos Švietimo Žaislai Vaikas 12 Fono Stilių Pasirinkite

€0.82

-24%

€1.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Piešimas, Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Piešimo Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Piešimas, Žaislai.

Medžiaga: EVA (putos), lipnia juosta + spalvos plokštės.

Dydis: piešimo lenta apie 18.5x26cm

Pakuotė: 1 pagrindinė plokštė + patch + nuoroda piešimo + 1 plastikinis maišelis

Stilius: 12

Patinka, kad, meilės ranka, ranka klijuoti pasta pasta, iš esmės visiems vaikams patinka daryti. Šis vadovas trijų matmenų lipdukus, EVA medžiaga yra šviesus ir kietas, trimatis prasme, yra stiprus, gyvūnų, animacinių filmų modelis yra ryškus ir pilnas childishness, daugiau traukia vaikų susidomėjimą rankas-gamyba. Be jokių priemonių, ji gali būti pastatyta, ir vaikų gebėjimą hands-on derinys dėlionės, galvosūkiai gali būti auginamas. Šiuo metu įklijuodami, vaikų sustiprino savo pažinimo spalva, ir priimant, vaikų gebėjimą piešimo apžvalga gali būti patobulintas. Kiekvienas modelis turi gatavų spalvų pavyzdžius, popieriaus, vaikai gali kreiptis į spalvų pavyzdžius popieriaus pasta, kvalifikacijos kūdikis taip pat galite užpildyti savarankiškai be nuotraukos. Žiūri spalvų pavyzdžius, popieriaus, vaikai gali analizuoti krovos lygį, kiekvienas pjovimo bloko ir užsakymo dydžio pastos blokas. Jie gali pasinaudoti kantrybės, auginti sąvoka trimatę erdvę kartu ir loginio mąstymo gebėjimais, priėmimo procese.

Patirtis:

Modelis EVA buvo nurodyta ant nugaros medžiagos yra guma, atskleisti sluoksniu guma knyga gali būti įterptas. Įklijuoti nuorodą modelio sluoksnis po sluoksnio. Instrukcija lipdukai, kad vaikai protingi ir sumanūs. EVA instrukcija lipdukai turi aiškiai sluoksnius. Kai vaikai daro juos, jie turi naudoti savo smegenis pirma, ne tik mokyti savo mąstymą, gebėjimą vaizdais, bet ir gerinti jų koordinavimo galimybes ir gebėjimą spręsti problemas. Tuo pačiu metu, jie bus sukurti paprastą istorinis materializmas ir leisti jiems galvoti apie problemas iš daugiau perspektyvų, kurios yra labai naudinga jų augimą.

Didmeninės: Mes pasiūlysime geriausią kainą didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Vežimą: 1. Mes paprastai plaukti užsakymai per 3 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo(Atostogos gali būti pratęstas) . 2. Ji visada trunka apie 15-60 dienų atvykti per Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu . 3. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis. Grįžti: 1. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite ne gavo sklypus,mes bus stebėti jį ir atsakyti jums kuo greičiau. 2. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis. Atsiliepimų: 1. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis,mes jums kovoti su juo ir suteikti jums priimtiną atsakymą. 2. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

Lytis Unisex
Funkcija 7 vaikų kūrybiškumą
4 funkcija Amatų Žaislai
Tipas Tapyba Temperos
2 funkcija žaislai vaikams nuo 2 iki 4 metų
Funkcija 1 švietimo žaislai
Klasifikacija Dažų Mokymosi Sąsiuvinis/Dažymas Sąsiuvinis
Funkcija 9 undefined
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga EVA
Funkcija 8 kūrybos vaikams
Funkcija 6 kūrybos rinkinys
Įspėjimas prašome nevalgo
Amžius > 3 metų
Modelio Numeris Tapyba Temperos
3 funkcija "pasidaryk pats" amatų vaikams
Funkcija 5 kūrybiškumas vaikų

Panašūs produktai