GY-68 BMP180 BMP280 Skaitmeninis Barometrinio Slėgio Jutiklis Modulis arduino

€0.41

-8%

€0.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, jutiklio modulis, c c, .

BMP180

Aprašymas:

Matavimo absoliutus slėgis socio naudojant skaitmeninis barometras, tokių kaip šis yra keletas įdomių programų. Konvertuojant slėgis į aukštį, jūs turite patikimą jutiklį, nustatant aukštį jūsų robotas, plokštumos .

Naudojant jutiklį kaip galinčios kaip BMP180 galite pasiekti accurary 1m, su triukšmas tik 17cm ultra aukštos rezoliucijos triukšmo. Įrenginys veiks ne tik 0.3 uA reiškia, silpnos srovės atkreipti baterija programas.

Į BMP180 ateina pilnai sukalibruotas ir paruoštas naudojimui. Kaip prietaisas veikia per I2C, mes įtraukėme neprivaloma I2C pull ups, kuri gali būti suteikta galimybė, naudojant PU (traukti) megztinis ant stalo jūsų patogumui ir lengvai per breadboardi ng.

Naudojant I2C, prietaisas slėgio ir temperatūros, nes 16bit vertybes, kurios yra naudojama kartu su kalibravimo duomenis per prietaisas yra naudojamas suteikia temperatūros kompensaciją aukščio skaičiavimas.

Savybės:

1.8 V 3,6 V Maitinimo Įtampa, Mažas energijos suvartojimas - 0.5 uA, esant 1 hz I2C sąsaja Max I2C Greitis: 3.5 Mhz, Labai mažai triukšmo - iki 0.02 hPa (17cm) Visą kalibruotas Slėgio Diapazonas: 300hPa į 1100hPa (+9000m iki -500 m) Svoris: 1.18 g Dydis: 21mm x 18mm

BMP280 turi paspartinti savo žaidimą su savo nauja BMP280 jutiklis, aplinkos jutiklis su temperatūra, atmosferos slėgis, kad yra naujos kartos atnaujinti BMP085/BMP180/BMP183. Šis jutiklis yra puikus visų rūšių oro sąlygų stebėjimo ir net gali būti naudojami tiek I2C ir SPI! Tai artėjimo jutiklis yra geriausias pigių, tikslumo jutikliai tirpalo matavimo atmosferos slėgis, su ±1 hPa absoliutus tikslumas, ir temperatūrą, su ±1.0°C tikslumu. Dėl slėgio pokyčių, su aukščio ir slėgio matavimai, yra toks geras, jūs galite taip pat naudoti ją kaip aukščiamatis su ±1 metro tikslumu

Tipinis pritaikymas: Didinti GPS navigacijos e.g.laikas-pirma-fix gerinti,negyvų-atpildas,šlaito aptikimo Patalpų navigacija(grindų aptikimo,liftas aptikimas), Lauko navigacijos,laisvalaikio ir sporto programos Orų prognozė Sveikatos priežiūros programą(pvz., sirometry) Vertikalus greitis nuoroda(pvz., rizikos/žemėjimo greitis) Tikslinės prietaisų, mobiliųjų įtaisų, tokių kaip mobilieji telefonai ,stalo Kompiuteriai,GPS prietaisai, Navigacijos sistemos, Nešiojami sveikatos caredevices Namų meteorologinių stočių Plaukioja žaislai, Laikrodžiai, PCB dydis:(L*W)1.52* 1.20 cm/0.60"*būti 0,47"

Prekės Pavadinimas TENSTAR ROBOTAS
Prašymas Kompiuteris
Tipas Įtampos Reguliatorius
Sąlyga Naujas
Modelio Numeris Modulis
Pakuotė SMD
Kilmės KN(Kilmės)
Išsklaidymo Galia 1
Darbinė Temperatūra 1
Maitinimo Įtampa 1

Panašūs produktai