UNO/ MEGA2560 Proto Shield Prototipas Shield Proto Shield V3 Min Breadboard 170 už Arduino UNO/ Mega

€2.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, skydas arduino, arduino breadboard, arduino proto skydas.

Naudojama kartu su Duemilanove ProtoShield prototipas plėtros valdybos, grandinės yra naudojamos sukurti prototipą, gali būti tiesiogiai prilituoti komponentai lentoje, taip pat galite prijungti virš mini breadboard grandinės. Duona valdyba ir apygardos valdyba per dvipuse lipnia jungtys, parduodamas duona valdyba ir apygardos valdyba yra atskirti.

ProtoShield prototipas plėtros valdybos su dviem mygtukais ir dvi LED grandinės gali būti naudojamas tiesiogiai, visi kaiščiai ir maitinimo laidai labai tinka ir statyti grandinę prototipų su Ardui-ne.

Pakuotė:

1pcs UNO Proto Prototipas Shield + 1pcs 170pts Breadboard

Arduino MEGA / MEGA2560 ProtoShield prototipas plėtros valdybos su Panardinimo Aukso PCB apdorojimo technologija, pagrindinėse plokštėse, mažų aukso aikštė padas tarpai, suvirinimo komponentai lengviau.

SOP28 SMD komponentų paketą, kuris bus patogesnis Arduino elektronikos entuziastai nebus tiesiogiai įterpti privalo sudedamųjų dalių.

Visiškai Suderinamas su Arduino Mega ATmega1280 / MEGA2560.

Paketų Sąrašo:

1 * ProtoShield V3.0 Arduino

1 * Mini Breadboard 170 taškų

Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir differnent ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra ¡À1-3 cm.

Sąlyga Naujas
dydis 10.4*5.7*2.0cm / 4.1*2.2*0.8in
Svoris 43g/1.5oz
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ROBOTLINKING
Tipas Loginės Mikroschemos
Prašymas Kompiuteris

Panašūs produktai