Nemokama Laivas 1PCS Impulso Uždegimo Ritė Keitiklio 901 DC Aukštos Įtampos Modulis Lanko Generatorius 3-6 V 800-1000KV

€2.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų.

Dydis 25 * 87MM

šis modulis yra aukštos įtampos keitiklio mokslo PASIDARYK pats transformatorius / startinio gatavo modulis

po įvedusi DC3.7V-6 V įtampa įvesties terminalą, įtampos dešimtys tūkstančių voltų, galima gauti prie išėjimo gnybtų.

Jis gali būti naudojamas kaip aukštos įtampos šaltinis, mokslo populiarinimo eksperimentai vidurinės mokyklos, elektroniniai prietaisai, neigiamų jonų generatorius ir mokslo "PASIDARYK pats".

Modulis pagamintas iš ritė principas, kuris išveda aukštos įtampos impulsinis srovės, mažos apimties ir didelio efektyvumo.

Periferinių grandinė yra paprasta (reikia tik prijungti jungiklis, baterijos gali būti), įvykdymo intensyvumas yra žiaurūs.

Šiltas Patarimas: atkreipkite Dėmesį, kad šis modelis yra ne aukšta temperatūra, lanko ir negali šviesos cigarečių ar popieriaus.

Naudojimo būdas:

modulis yra padalintas į įvesties terminalą ir išėjimo terminalas, honkongas lv xian yra įvesties zheng hong žalia neigiamas, išėjimo galas yra du aukštos įtampos linijų, tos pačios spalvos, ir įvesties galas yra prijungtas prie baterijos generuoja aukštos įtampos lanką.

Prašome veikia modulio griežtai pagal naudojimo būdai ir patarimai, kitaip modulis bus lengvai sugadinti!

Apie įvesties galia: vieno skyriaus, gali būti panaudota 3,7 V ličio baterijos arba dviejų eilučių, pvz., 18650 baterija, nenaudojamas mobiliojo telefono baterijos (pašalinti Sparnas, rekomenduojama, kad talpos yra daugiau nei 2000mAh) arba nikelio-kadmio/nikelio-vandenilio baterija, 4V arba 6 V švino-rūgšties akumuliatorių, ir pan. (6 V baterija gali pasiekti geriausių rezultatų,)

pastaba

1. Aukštos įtampos modulis turėtų vengti naudoti elektros energijos, kai aukštos įtampos ir be apkrovos yra naudojamas ir tinkamas atstumas aukštos įtampos laidus pabaiga turi būti koreguojama prieš power-on, ir atstumas aukštos įtampos laidus lanko piešimo, yra proporcinga akumuliatoriaus įtampa ir panaudotus pajėgumus.

2. Bandant lanko atstumas, ji turėtų būti tiriami nuo trumpų iki ilgų. Kai dinamišką, draudžiama viršyti ilgiausio kampo atstumas. Nes aukšto slėgio energija negali būti grąžintas, ji yra lengva sugadinti modulis.

3. Galia modulis yra didelis, ir jis netinka šilumos išsklaidymo viduje, todėl jis negali dirbti ilgą laiką. Iš esmės tai nėra problema, jei per 10 sekundžių.

4. Kaip nuspręsti, ar akumuliatoriaus talpa gali vairuoti maksimali išėjimo galia yra matuojama akumuliatoriaus įtampa, kai traukiant lanko. Jei 6 V maksimali galia gali būti išvesti aplink.

5. Mažos talpos ličio baterija du skyriai yra sujungti nuosekliai 7.2 V , matuojama įtampa arc-traukiant narė sumažėjo apie 4V, ir kuo mažesnė talpa, tuo mažesnė įtampa yra. Todėl rekomenduojama naudoti ličio baterijos virš 2000 Ma, ir tai geriausia, kad atitiktų baterijos virš 4000MA jei leidžia sąlygos.

Fizinės nuotraukos:

Prekės Pavadinimas YUFO-IC
Produkto Tipas Karšto pardavimo
Darbinė Temperatūra Datasheet
Pakuotė Datasheet
Modelio Numeris Nuotraukos Ir Pavadinimas
Prašymas Datasheet
Maitinimo Įtampa Datasheet
Tipas Kita
Išsklaidymo Galia Datasheet
Sąlyga Naujas

Panašūs produktai