1pc Plastikiniai Virtuvės Stalčių Saugojimo Organizatorius Suyrančios Medžiagos Saugojimo Dozatoriumi, Virtuvės Įrankiai, Maisto produktų Laikymo Dėklas

€1.67

-21%

€2.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Saugojimo Stalčiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Stalčiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Saugojimo Stalčiai.

Produkto Informacija: Spalva: Smėlio, Rožinė, Mėlyna, Žalia Dydis: 269 * 183 * 43mm, 264 * 88 * 43mm Medžiagos: Kviečių Skaidulų Funkcija: Funkcija: Ji lieka vietoje, kai stalčius atidarytas, ar uždarytas. Lengvai rasti vietų visiems savo purvinas šiukšlių stalčius elementus. Naudojimas: Įdėti jį į virtuvės stalčiaus. Puikus virtuvės, vonios, amatų kambarius, ir dar daugiau! Tai galima laikyti visų rūšių, virtuvė, indai. Apvalus Kampe Dizainas: Užapvalinti kampai būtų lengva naudoti ir valyti. Medžiaga: Jis yra pagamintas iš kviečių skaidulų, kurios gali būti skaidomos, draugiškas aplinkai. Tvarkingas: Šios patogios plastikinės sandėliavimo konteineriai puikiai išlaikyti savo galimybių " n " baigiasi compartmentalized! Virtuvės saugojimo, kosmetika, raštinės reikmenys, studentų projektus, įrankiai ir mažų dalių, šiukšlių stalčius.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Stalčių saugojimo dėžutė
Tipas Saugojimo Stalčiai
Naudoti Įvairenybės
Medžiaga Plastikiniai
6 100014111
Plastiko Tipas PC

Panašūs produktai