Mažų aukso vamzdelis vandeniui drėkinamasis skystas makiažo padengti tatuiruote, dėmės, spuogai atskirai skystas pagrindas prieš makiažą

€0.89

-50%

€1.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

RM15387459079329324

Informacija

Aprašymas: Šis makiažo gali lengvai padengti odos nelygumus, o oda atrodo kaip gražus veidas. Tekstūros yra lygus ir lengvai stumti šalin. Cinkavimas ranka ir paglostyti odą lengvai padaryti makiažo plonesni ir aiškesnis. Susiduria kompiuterio ilgą laiką, tai yra lengva blizgesį. Į šilkinis drėkinantis makiažo turi stiprią makiažas laikanti galia, nesikeičia ir nepradeda makiažas. Makiažas taip pat gali būti lengvai saugomos.

Kategorija: Makiažo

Gamintojas: Cindy Nagų

Tinka odos tipas: Tinka visiems odos tipams, ypač dėmės sritis, tamsius ratilus, spuogai, odos ir lūpų pradmenų.

Makiažo plotas: veido

Veiksmingumas: Ištrinti tamsius ratilus, nubraukti nasolabial raukšlės, sukurti lūpų kramtymas makiažas, remonto ir nuslėpti, šviesina odos toną

Pagaminimo data: vėliau

Tinkamumo laikas: 3 metus

Ingredientai: vanduo, mineralinis aliejus, glicerinas, titano dioksidas, distearildimetilamonio hectorite polidimetilsiloksanas, cyclopentadimethylsiloxane, poliglicerolio-3 diisostearate, Ethylhexyl palmitate, magnio stearatas, natrio chloridas, metilo paraben, metil-isothiazolinone etanolis, geležies oksidas, kvapiosios medžiagos.

Spalvų skaičius: šviesi oda, dramblio kaulo, balta, tamsi oda

Į paketą įeina:

1*a makiažo

dydis Full Size
Sertifikavimo GZZZ
Naudos Maistingas
Kiekis 1Pcs
Komponentas vanduo, mineralinis aliejus, glicerinas, titano dioksidas, distearilo dimetil amm
GZZZ YGZWBZ
Odos Tipas Visų Tipų Odai
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris Makiažo
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 10g
Pažymėjimo Numeris Makiažo
Formulės Kremas

Panašūs produktai